Arroyo i López es retrobaran al Palau

Arroyo i López es retrobaran al Palau

Els bases del Barça Lassa i del Dominion Bilbao Basket van compartir el timó dels Utah Jazz de l’NBA la temporada 2003/04 i la meitat de la 2004/05

Diuen que no es veuen des de l’any 2009 i ja tenen ganes de saludar-se. Després de compartir vestidor a Utah quan les seves respectives carreres a l’NBA tot just començaven, aquest dimecres es retrobaran al Palau Blaugrana, en la 12a jornada de la Lliga Endesa (20.45 hores, Teledeporte). Carlos Arroyo i Raül López ens expliquen les seves sensacions abans d’aquest enfrontament.

Carlos i Raül, aquest dimecres us retrobareu al Palau. Què sentiu en aquestes hores prèvies?

Carlos Arroyo: “Estic boig per veure’l! Sé que ell ja porta molt de temps aquí. Quan estava amb mi a Utah va patir una lesió molt greu però ha sabut lluitar contra aquesta adversitat. Tinc ganes de saber com estan ell i la seva família. Trobar-nos de nou sempre és bonic”.

Raül López: “Sempre és gratificant tornar a coincidir amb companys que fa temps que no veus. I més amb una persona com el Carlos, amb la que vaig gaudir molt”.

Vau coincidir als Utah Jazz la temporada 2003/04 i la meitat de la 2004/05. Quins records teniu d’aquella època?

CA: “Érem jovenets i érem els dos únics jugadors de l’equip que parlàvem el mateix idioma. Formàvem part d’un club amb molta disciplina, amb un entrenador molt fort. Entre nosaltres dos ens sentíem còmodes. Només el fet de parlar el mateix idioma i de poder desfogar-te i explicar-te les coses ja era molt per a nosaltres. Diria que era el seu primer any a l’NBA. Jo en portava un parell o tres”.

RL: “Molt bons records. Crec que vam fer dues bones temporades. Tot el que puc dir del Carlos és positiu, tant per a l’equip com per mi, que acabava d’arribar”.

Tots dos esteu protagonitzant llargues carreres esportives, sent referents per a molta gent. Què és el que més destacaríeu del joc de l’altre?

CA: “La seva creativitat. Sempre m’ha cridat l’atenció la seva creativitat i la seva manera de veure el joc. No tothom té la capacitat per veure el joc com ell. És un gran passador, amb una gran visió de la pista”.

RL: “És un jugador que fa bons els seus companys i que, a més, és resolutiu. És una característica molt difícil de trobar i ell la té. És dels millors bases d’Europa en aquest moment”.

Un Barça Lassa – Dominion Bilbao Basket sempre és un partit atractiu. Com afronteu el duel d’aquest dimecres al Palau?

CA: “Per mi serà un partit nou. Conec la qualitat del Bilbao i la seva història a la competició. És un partit molt important per a nosaltres. Seguim creixent com a equip i guanyar a casa sempre és positiu”.

RL: “Per a nosaltres sempre és complicat. Motiva molt jugar al Palau però sabem que si no fem les coses al 100% no tindrem opcions. Hem de fer bé la nostra feina”

Una darrera curiositat. Què fareu quan us veieu?

CA: “Saludar-lo amb un somriure i xerrar amb ell una estoneta”.

RL: “Saludar-lo i posar-nos una mica al dia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut