El Barça Lassa s'enfrontarà al Manresa en la semifinal de la Lliga Nacional Catalana ACB

El Barça Lassa s'enfrontarà al Manresa en la semifinal de la Lliga Nacional Catalana ACB

Els de Xavi Pascual, vigents campions, buscaran obtenir el bitllet per a la final del dissabte 26 de setembre, on es trobarien amb el vencedor del Joventut-Andorra

El FC Barcelona Lassa disputarà la semifinal de la Regal Lliga Nacional Catalana ACB contra l’ICL Manresa el proper divendres, 25 de setembre, a partir de les 21h al Palau d’Esports de Granollers. L’equip de Xavi Pascual, vigent campió, buscarà obtenir el bitllet per a la final del dissabte 26 de setembre (20:30h), on d’arribar-hi s’enfrontaria al vencedor del Fiatc Joventut-Morabanc Andorra, previst pel dia 25 a les 18:30h.

Tots els partits d’aquesta final a quatre es podran veure en directe per Televisió de Catalunya (TVC), mentre que les entrades, que es posaran properament a la venda, podran comprar-se al web www.granollers.cat/esports. Recordem que l’estiu passat els blaugranes van superar l’Andorra en la final jugada a La Seu d’Urgell (104-93).

El filial buscarà el títol de la categoria LEB

Pel que fa el Barça Lassa B, que participa en la Regal Lliga Nacional Catalana LEB, s’enfrontarà al CB Prat Joventut en una de les semifinals, disputada a doble partit, els dies 10 (anada) i 20 de setembre (tornada). En cas de superar-la, el filial disputaria la final també el dissabte 26 de setembre a Granollers, contra el vencedor de l’eliminatòria entre el CB Tarragona i l’Actel Força Lleida.

La resta de categories d’aquesta Regal Lligues Nacionals Catalanes són la Femenina (final entre l’Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu, el divendres 18 de setembre a Girona-Fontajau), la Femenina 2 i l'EBA, amb un format de lligueta integrat per sis grups, amb fase final a l’inici del 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut