Amb l’atenció focalitzada a la Lliga Endesa

Amb l’atenció focalitzada a la Lliga Endesa

El Barça Lassa rep aquest divendres el Laboral Kutxa al Palau amb el repte de mantenir-se com a líder en solitari de la competició (19 hores, Teledeporte)

El Barça Lassa vol lluitar per assolir el títol de Lliga i aquest divendres té un test de nivell al Palau davant el Laboral Kutxa, un dels equips més en forma d’Europa. Els blaugranes són líders en solitari de la competició, amb un balanç de 25 victòries i tres derrotes. El Laboral Kutxa ocupa la quarta posició de la taula, amb 20 triomfs i vuit partits perduts. Recordem que aquest duel correspon a la jornada 28 de la Lliga Endesa i que el matx es va aplaçar perquè ambdós conjunts estaven immersos en el play-off de quarts de final de l’Eurolliga.

Els de Xavi Pascual arriben a la cita amb ganes de passar pàgina i d’oferir un bon partit als socis i als aficionats del FC Barcelona. El d’aquest divendres serà el quart enfrontament de la temporada contra el Laboral Kutxa i el Barça Lassa està motivat per canviar la dinàmica dels partits precedents. Els de Perasovic s’han imposat en els tres cara a cara disputats fins ara, dos dels quals s’han decidit a la pròrroga.

Bourousis, el gran referent

Ioannis Bourousis és el jugador més ben valorat de la Lliga Endesa, seguit per Dejan Musli i Ante Tomic. El pivot grec és un dels gran puntals del conjunt basc, que també compta amb els elèctrics Adams i James o un tirador del nivell de Davis Bertans. Igualar la duresa i la intensitat del Laboral Kutxa serà un altre repte per al Barça Lassa. Els blaugranes són conscients de la dificultat del duel i saben que hauran d’oferir la seva millor versió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut