Amb ganes de ser primers de grup a l'Eurolliga

Amb ganes de ser primers de grup a l'Eurolliga

El Barça Lassa afronta la novena jornada de la màxima competició europea amb l’objectiu de mantenir intactes les opcions de ser primer del Grup C

Els de Xavi Pascual reben aquest dijous la visita del Zalgiris Kaunas (21 hores, Esport3 i Canal+ Deportes). Catalans i lituans s’enfrontaran al Palau amb la classificació per al Top 16 a la butxaca. No obstant, els blaugranes volen mantenir intactes les opcions de ser primers del Grup C i, per tant, buscaran un triomf que els apropi a aquest objectiu. El Barça Lassa encapçala ara mateix el Grup C, amb un balanç de sis victòries i dues derrotes. Els mateixos registres que el Lokomotiv Kuban, que aquest dijous visita la pista del Pinar Karsiyaka Izmir.

Recordem que en el duel de la primera volta entre el Barça Lassa i el Lokomotiv Kuban els de Pascual es van imposar 72 a 68 i que els blaugranes s’han de desplaçar a Krasnodar (Rússia) el proper 18 de desembre per tancar aquesta primera fase de la màxima competició europea. Així doncs, les opcions per ser primers del Grup C són les següents:

  •  Si el Barça Lassa guanya els dos partits que queden serà primer de grup.
  • Si el Barça Lassa guanya aquest dijous contra el Zalgiris i el Lokomotiv Kuban perd a Turquia, la primera posició es decidirà a Krasnodar. Els blaugranes podrien arribar a perdre a Rússia de fins a quatre punts de diferència, ja que el bàsquet average general ara mateix els és favorable (+26).
  • Si el Barça Lassa perd contra el Zalgiris i el Lokomotiv Kuban perd a Turquia aquesta setmana, la primera plaça se seguirà decidint en el darrer partit de la fase regular a Krasnodar. Els de Pascual podrien arribar a perdre a la pista del Lokomotiv de fins a quatre punts de diferència.
  • Si el Barça Lassa perd aquest dijous al Palau i el Lokomotiv guanya a la pista del Pinar Karsiyaka Izmir, encara hi hauria opcions de ser primers de grup guanyant a Rússia la setmana vinent.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut