fcb.portal.reset.password

Abrines rep el Rising Star 2016 a Berlín / FCB

El FC Barcelona Lassa ha tingut representació en la cerimònia d’entrega dels guardons individuals que atorga cada temporada l’Eurolliga. En el cas d’Àlex Abrines, li ha estat entregat el guardó de Rising Star 2016.

Una bona matinada

L’aler mallorquí ha hagut de matinar força, i agafar un vol a primera hora del matí que l’ha deixat a Berlín cap a les 11.00 hores. Des de l’aeroport, i acompanyat pel general manager del Club, Joan Creus, ha trigat uns tres quarts d’hora a arribar a l’Alexanderplatz.

En aquest cèntric lloc de la ciutat alemanya s’ha celebrat la cerimònia d’entrega d’aquests guardons individuals. Sota l’atenta mirada del màxim responsable executiu de l’Eurolliga, Jordi Bertomeu, s’han entregat els guardons del millor cinc inicial, del millor defensor, de l’estrella emergent i, finalment, de l’MVP, atorgat al jugador del CSKA, Nando De Colo. Els altres guardons han estat per a Kyle Hines (millor defensor), Àlex Abrines (Rising Star) i De Colo, Teodosic, Delaney, Vesely i Bouroussis (cinc ideal).


FCB Basket: Àlex Abrines, Euroleague Rising... by fcbarcelona
Tornar a dalt