fcb.portal.reset.password

 

El jugador del FC Barcelona Lassa de bàsquet, Àlex Abrines, ha respòs als fans abans de la disputa del primer partit de la final contra el Reial Madrid aquest dimecres 15 de juny. La innovadora iniciativa, que s’ha dut a terme a partir del perfil de Facebook del FC Barcelona de Bàsquet, ha permès al ‘10’ blaugrana respondre preguntes del fans de diferents parts del món.

Abrines ha recordat que serà una final complicada i que hauran de vigilar amb l’experiència de Felipe Reyes, un dels jugadors més temibles de l’àmplia plantilla madridista i el que empeny a l’equip. Per altra banda, l’escorta del FC Barcelona Lassa també ha volgut destacar que “estic en un dels moments bons, ja que físicament em trobo bé”.

El jugador blaugrana ha reconegut que, ara per ara, el que ha demostrat ser el millor jugador de la Lliga Endesa és Ioannis Bourousis, pivot del recent eliminat Laboral Kutxa. Per altra banda, ha destacat a Stephen Curry com a millor jugador, actualment, de l’NBA, ja que “aquestes dues temporades ha jugat un bàsquet espectacular i ha canviat la manera de veure el bàsquet”.

Tornar a dalt