Àlex Abrines i Brad Oleson, a punt per enfrontar-se al CSKA

Àlex Abrines i Brad Oleson, a punt per enfrontar-se al CSKA

Tots dos jugadors arrossegaven molèsties físiques, però a Tenerife van demostrar que s’han recuperat a temps per ajudar l’equip en aquest gener de màxima exigència

“Els triples d’Abrines ens han donat confiança per poder jugar bé”, assegurava Xavi Pascual després de la victòria de diumenge a Tenerife (64-83). “Tant el Brad com l’Àlex han estat claus amb el seu encert. Espero que encara millorin en els propers partits”, afegia Satoransky. Els números d’ambdós jugadors parlen per si sols. Abrines va acabar el partit de diumenge amb 17 punts, la seva millor anotació aquesta temporada a la Lliga Endesa, i un espectacular 5 de 5 en triples. Oleson va ser el jugador més utilitzat per Pascual (27 minuts a la pista) i va tancar el duel amb nou punts (3 de 5 en triples) i sis rebots.

Les baixes per lesió d’Arroyo i de Navarro els van obligar a fer un pas endavant i Abrines i Oleson van deixar enrere les seves respectives molèsties físiques per rendir a un bon nivell. Una gran notícia si tenim en compte l’exigència del calendari d’aquest mes de gener. Pascual recupera dos jugadors importants per afrontar reptes majúsculs, començant pel d’aquest dijous a la pista del CSKA de Moscou. “Les molèsties no han de ser excusa. Cada vegada em sento millor. Espero poder ajudar l’equip”, va comentar Oleson a la prèvia del partit contra l’Iberostar Tenerife. L’escorta d’Alaska ho va demostrar a la pista. La plantilla és llarga i a tots els jugadors els arriba el seu moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut