fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Lassa, durant el trajecte a Krasnodar / FCB

Passaven pocs minuts de les 21.30 hores quan el FC Barcelona Lassa ha arribat a Krasnodar, destí on disputarà els dos primers partits del Play-Off de quarts de l’Eurolliga.

El viatge ha estat força llarg, ja que l’expedició blaugrana ha hagut de fer escala a la capital de Bulgària, Sofia, on hi ha estat per espai d’uns 45 minuts aproximadament.

El Palau, punt de partida

Xavi Pascual i els seus homes han entrenat aquest matí. Estaven citats a les 09.45 hores al Palau. El primer, com sol ser habitual els dies previs als partits, ha estat la sessió de vídeo per analitzar detalls del rival. El vídeo ha durat una mitja hora aproximada i ha donat pas al treball a pista. Després, per espai d’una hora i quaranta minuts, tots els jugadors, tret del lesionat Shane Lawal, han participat d’una sessió en la que s’han treballat aspectes tàctics i que ha acabat amb el clàssic partidet.

A les 12.15 hores, Pau Ribas i Xavi Pascual han atès els mitjans informatius desplaçats fins a la sala de premsa del Palau Blaugrana. La prèvia dels quarts de final de l’Eurolliga bé valia la presència de nombrosos periodistes, càmeres de televisió i ràdios que han explicat als seus respectius grups informatius la darrera hora del conjunt que entrena Xavi Pascual abans de marxar rumb a Krasnodar.

Sobre rodes des de les 13.30 hores

Un cop jugadors, tècnics, staff i directius han acabat de dinar a la pista de gel del Barça, l’autocar ha estat el mitjà de transport que els ha dut cap a l’Aeroport del Prat. El vol rumb a Sofia s’enlairava al voltant de les 15.00 hores de Barcelona, per aterrar dues hores i mitja més tarda a la capital de Bulgària, Sofia. Els jugadors han pogut descansar força en aquest primer tram del viatge, mentre que els tècnics assistents i el propi Xavi Pascual han estat visionant imatges del rival i observant les evolucions del Lokomotiv Kuban.

A les 19.20 hores, aproximadament (hora local búlgara, +1 respecte a Barcelona), l’avió s’ha tornat a enlairar per aterrar a Krasnodar al llindar de dos quarts de deu de la nit. Un cop a l’Aeroport, el trasllat a l’hotel ha estat d’uns 20 minuts aproximats per arribar a l’hotel de concentració. Sense gairebé temps per deixar l’equipatge a les habitacions, l’expedició blaugrana ha sopat i acte seguit, tret d’alguns jugadors que han atès els mitjans catalans desplaçats a Rússia, la resta s’ha retirat a les habitacions per descansar pensant ja en el primer partit de demà a les 19.00 hores (horari de Barcelona).


FCB Basket: A Krasnodar després d’un llarg viatge by fcbarcelona
Tornar a dalt