Xavi Pascual: “Tant de bo el Palau sigui el de les grans ocasions”

Xavi Pascual: “Tant de bo el Palau sigui el de les grans ocasions”

L’entrenador del Barça anima als aficionats blaugranes perquè omplin el Palau aquest diumenge (17 hores) per ajudar l’equip a guanyar el cinquè partit de semifinals

Xavi Pascual ha fet una crida a tota l’afició blaugrana de cara al darrer i decisiu partit contra l’Unicaja: “Necessitem l’ajuda de tothom, dels grups d’animació i de tots aquells aficionats que puguin venir. Hem de saber correspondre a la gent i fer un gran partit però tant de bo que el Palau sigui el de les grans ocasions”. Després que Unicaja igualés la sèrie divendres, el tècnic català ha assegurat que diumenge “veurem una final dins d’una semifinal i necessitem l’ajuda de l’afició”.

El preparador blaugrana ha recordat que el seu equip va ser capaç de guanyar a la Lliga Regular al Martín Carpena i, d’aquesta manera, guanyar-se el dret de jugar aquest cinquè partit al Palau: “Ens vam guanyar el factor pista aquí a Màlaga i veurem si ho podem aprofitar diumenge. Ens hem de recuperar físicament i anímicament i jugar al nostre nivell conta un Unicaja que ens complicarà molt les coses”.

Valora el quart partit

Sobre el quart partit, Pascual ha felicitat l’equip malagueny i als seus aficionats “per omplir el pavelló i fer del bàsquet quelcom molt bonic” i, malgrat el poc encert de cara a cistella a la primera meitat, el tècnic del Barça ha valorat així els darrers vint minuts del seu equip: “Hem posat més coratge i entrega, hem lluitat el partit i hem gaudit d’alguna opció però quan havíem d’encistellar o defensar bé no hem tingut la sort necessària per enganxar-nos i l’Unicaja ha estat el just guanyador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut