fcb.portal.reset.password

Pascual, Torres i Satoransky, durant la roda de premsa. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimecres, a Encamp, Xavi Pascual i Tomas Satoransky han atès els mitjans informatius. “És la setena vegada que venim a Encamp i sempre que hem estat aquí sempre hem guanyat algun títol gran. Tant de bo puguem aconseguir un dels grans títols”, ha comentat el tècnic català, que ha estat acompanyat a la taula per Jordi Torres, cònsol menor del Comú d’Encamp.

“És aviat, però Satoransky està treballant molt bé. És aviat per a tots, però estic molt content de tots els jugadors que estan treballant. Satoransky té una gran presència física, ens donarà molts moments interessants. Haurà de competir al màxim nivell des del primer dia. Bona part del nostre èxit dependrà del seu rendiment”; ha comentat Pascual.

L’equip, igual de competitiu

“Volíem no fer molts canvis aquesta temporada i finalment n’hem fet 4. Necessitarem temps per posar-nos a primer nivell, més del que volíem. A diferència d’altres esports, nosaltres comencem a comptar a partir de l'equip 30 de l'NBA. Sent els 35ens, el 36ens o els 37ens pel que fa a pressupost, cal tenir present que hi ha d'altres que tenen més possibilitats que nosaltres i hem d'estar oberts al que pugui passar”, ha comentat l’entrenador del Barça després dels adéus de Dorsey i Papanikolaou.

“Pleiss i Dorsey són totalment diferents, probablement no és el canvi més important de l’equip, però cada jugador té unes característiques i hem de treure el màxim rendiment de cada jugador”, ha valorat el de Gavà, que porta a la banqueta del Barça des del 2008.

Agraïment a Lorbek

Durant la roda de premsa, Pascual ha volgut agrair a Lorbek la seva feina durant els cinc anys que va defensar la samarreta del Barça: “Ha estat clau per entendre el nostre èxit. Li desitjo molta sort, s’ha portat sempre molt bé”.

Pel que fa als joves, ha confirmat que Ludde Hakanson tindrà presència amb el el primer equip i que Hezonja “ha seguit una evolució lògica i a partir d’ara tot depèn del seu rendiment”.

“Lluitaré per tenir responsabilitat”

Pel que fa a Tomas Satoransky, que porta quatre dies amb l’equip a Encamp, el base txec ha explicat les seves primeres impressions: “Porto pocs dies, és una situació nova ser a un equip tan gran. Hi ha molts detalls que el club cuida i això està bé, per estar a gust. Lubos Barton em va comentar què significa jugar al Barça i què significa jugar al Barça. Tot el que em va explicar és positiu”, ha comentat el ‘13’ blaugrana, que aquest diumenge disputarà, contra el Joventut, el seu primer partit com a blaugrana.

“Espero adaptar-me a aquest equip, a portar la samarreta del Barça, que és molta responsabilitat. El Club sempre aspira a guanyar-ho tot”, ha comentat el base de 2 metres, el més alt de la història del Barça.


Xavi Pascual: “Hem de treure el màxim rendiment... por fcbarcelona
Tornar a dalt