fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, en roda de premsa / ARXIU FCB

El Barça no ha pogut superar el Reial Madrid i ha encaixat la segona derrota a la sèrie final de la Lliga Endesa (100-80). Després del partit, el tècnic Xavi Pascual valorava així el primer quart: “Ha decidit el partit. Hem iniciat el partit malament, sense decisió, renunciant a llançaments i ells han estat tot el contrari, han jugat amb tota la decisió del món i anotant set triples al primer quart, i òbviament és una penalització molt gran”. Malgrat el contundent resultat dels primers deu minuts, “hem posat cor i hem jugat millor en general però al final tan sols hem tingut alguna opció d’apropar-nos una mica. No hem aconseguit baixar la diferència per sota de deu punts per poder gaudir d’alguna opció a la segona meitat”, ha declarat el preparador blaugrana.

Amb el 2-0, la sèrie viatja cap a Barcelona, i així ha explicat Pascual com ha d’afrontar l’equip el proper partit: “Ara l’eliminatòria arriba al Palau i hem de ser capaços de preparar-nos bé i agafar ànims i ambició. Hem de fer les coses millor. Per guanyar el Madrid ho has de fer gairebé perfecte i que la gran majoria de jugadors juguin bé”. Per últim, el tècnic ha assenyalat què han de fer els seus jugadors: “No hem de millorar en desig i il·lusió perquè estem a la final de la Lliga i crec que els jugadors ho tenen malgrat que després, quan estem a la pista, no dóna aquesta sensació. Hem de recuperar la nostra identitat i el nostre joc”.

Marcelinho Huertas

“El primer quart ha estat clau i ens ha fet patir durant tot el partit. Malgrat això hem lluitat, hem millorat el nostre nivell de joc en atac i en defensa però és molt complicat quan el rival està inspirat”.

“Hem tingut dues opcions de baixar la diferència als deu punts però no ho hem aprofitat, hem comès errors i ells ho han aprofitat per agafar una renda important”.

“El 2-0 es pot mirar des de la perspectiva que estem enfonsats o que això encara no ha acabat i que continuem depenent de nosaltres mateixos. Hem de pensar a jugar bé el següent partit. Si estem aquí és per alguna cosa i ho podem fer”.

“Ens coneixem molt bé i sabem què hem de fer. Únicament hem de pensar en el següent partit i amb el cap ben alt, l’hem de guanyar sí o sí”. 

“Ara jugarem a casa i hem d’entrar amb una mentalitat diferent. Començar bé és la clau en qualsevol partit perquè normalment aquests partits sempre són igualats”


R. Madrid 100-80 FC Barcelona (Final Liga... por <a href="http://www.dailymotion.com/fcbarcelona"

Tornar a dalt