Xavi Pascual: “Esperem un escenari molt complicat”

Xavi Pascual: “Esperem un escenari molt complicat”

“El Bayern és un equip complet, que va jugar molt bé al Palau” Oleson: “Ho estem fent bé, amb bona defensa i tirs exteriors”

Xavi Pascual, abans de viatjar a Alemanya, ha posat èmfasi en la dificultat que té a jugar a Munic, on el Barça s’enfrontarà al Bayern de Munic dijous en la sisena jornada d’Eurolliga. “Esperem un escenari molt complicat, amb molt d’ambient i soroll”, ha remarcat el tècnic blaugrana, que considera que el Bayern és un equip molt complet, que va jugar molt bé al Palau. Un equip molt complicat”.

Mentre el Barça gaudeix d’una situació immillorable a l’Eurolliga, l’equip bavarès no passa pel seu millor moment després d’un inici de competició esperançador. El Bayern de Munic ha patit tres derrotes consecutives després de posar en dificultats el Barça a la primera jornada i guanyar el Panathinaikos a la segona. “Estan en una situació complicada, decisiva per buscar la classificació. Cada partit serà una final per a ells i n’esperem molta motivació, intensitat i agressivitat”, ha remarcat el tècnic del Barça. “Serà un partit molt difícil com tots els d’Eurolliga fora de casa”, ha considerat

Creixement col·lectiu

El Barça afronta la segona volta amb la tranquil·litat d’haver aconseguit un 5-0. “Estem en bona dinàmica, sempre des de la il·lusió es troba el camí”, ha dit Pascual, que no obstant avisa que, malgrat la situació còmoda a la taula, l’equip “no pot perdre la motivació màxima”. “Tots els rivals en aquest grup són de primer nivell, amb moltíssima igualtat. Has de jugar molt bé per guanyar”, ha declarat.

Pascual s’ha mostrat satisfet per les darreres actuacions de l’equip. “Estem molt bé, creixent col·lectivament, amb bons guarismes a les dues competicions”, ha declarat. “Malgrat el partit de Sant Sebastià, ens movem sobre els 80 punts a favor i els 60 encaixats. Fins a dia d’avui estem satisfets d’aquesta primera etapa de la temporada”, ha dit Pascual, que considera que l’equip està jugant molt bé en els dos cantons.

“Tots tenen les seves estratègies”

Brad Oleson, un dels jugadors més destacats en aquest inici de temporada, ha remarcat que tots els equips han jugat contra tots, i per tant “tots tenen les seves estratègies”. Tot i considerar Munic una pista difícil, admet que l’equip està passant per un bon moment. “Tots formem un equip i ho estem fent molt bé. Amb bona defensa i tirs exteriors”, ha remarcat Oleson, que té una mitjana d’11 punts en els primers cinc partits de competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut