fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, durant la roda de premsa prèvia a l'inici de l'Eurolliga. FOTO. Victor Salgado - FCB

Xavi Pascual i Bostjan Nachbar han comparegut aquest dijous en roda de premsa per parlar de la prèvia del partit contra el Bayern de Munic, que serà la primera jornada de l’Eurolliga 2014/15. “El Bayern té molta qualitat i un gran entrenador. Són un equip molt sòlid que té molt bon equip a nivell defensiu i ofensiu. Poden córrer per llançar o per trencar, estan molt bé físicament”, ha comentat Pascual, il·lusionat amb l’inici d’aquesta competició.

El preparador català ha explicat: “Estem molt contents que torni l’Eurolliga”. I ha afirmat: “La nostra gent tindrà la possibilitat de veure un Top 16 a la primera fase, és un grup de nivell”. A més, Pascual ha afegit: “Els debuts a casa a l’Eurolliga són molt exigents. És un dia molt important per a nosaltres i per a l’afició”.

“Sense excuses”

“Satoransky no jugarà contra el Bayern. Està entrenant-se amb el grup, però demà no jugarà. Estem creixent bastant bé tot i les baixes, estem mentalment bé, físicament correctes i és una setmana duríssima per part de tots”, ha dit Pascual. I ha assegurat que “no hi haurà excuses de cap tipus”.

Un altre dels protagonistes a la sala de premsa del Palau ha estat Bostjan Nachbar. El jugador eslovè, que afronta la seva segona temporada amb el Barça, ha explicat: “Els nostres objectius a l’Eurolliga 14/15 són molt alts, però hem d’anar pas a pas i partit a partit”. “El grup és molt difícil, molta gent diu que és el més difícil. No hi ha temps per errar, crec que tots els jugadors ho saben”, ha afegit.

Nachbar, a més, ha parlat de l’adaptació dels nous jugadors: “Sé que tots els jugadors s’han esforçat molt per encaixar a l’equip. No podem pensar en els equips que hem perdut. Hem d’estar al cent per cent”.

Tornar a dalt