Xavi Pascual: “El tir de camp ha estat decisiu”

Xavi Pascual: “El tir de camp ha estat decisiu”

Juan Carlos Navarro, que avui ha complert 600 partits de Lliga, assegura que “encara hi ha Navarro per estona”

El tècnic del FC Barcelona, Xavi Pascual, ha desxifrat les claus de la derrota a la pista del Reial Madrid. Per l’entrenador blaugrana el partit “ha estat bastant igualat fins que faltaven cinc minuts per al final i amb 71-71 al marcador”. “A partir d’aquí, amb el 75-71 i el temps mort, no hem tingut reacció. Hem fallat quatre o cinc cistelles fàcils, el Madrid ha agafat avantatge, i quan ho fa sol ser molt efectiu, i així ha estat”, ha explicat Pascual.

Segons el tècnic, el Barça “ha controlat molt bé les pèrdues i ha disputat bastant bé el rebot”, però “el mal percentatge de tir de camp” ha estat decisiu perquè acabessin perdent el partit. Per Pascual, l’altre factor que ha decantat la balança a favor dels blancs ha estat “la qualitat defensiva als últims minuts”. Fins llavors el Barça “havia anat cada vegada a millor, incloent-hi els cinc primers minuts de l’últim quart”, en què el Madrid ha perdut anotació i tenia la resposta dels barcelonistes.

No hem abaixat els braços

Xavi Pascual ha assegurat que el seu equip no ha abaixat els braços, però que als darrers minuts no ha “trobat el camí” malgrat “haver trobat tirs fàcils de jugadors que la poden ficar amb els peus quiets, tot i que no l’han encistellat”. I ha reiterat: “Evidentment que han defensat molt bé Navarro i Oleson, però els altres jugadors s'haurien pogut beneficiar d’aquest aspecte i no n'hem estat capaços”.

Respecte dels jugadors amb problemes físics, Pascual ha explicat que tant Brad Oleson com Alex Abrines “estan bé i seran jugadors importants en el futur”. En canvi, Justin Doellman “arribarà molt just per als quarts de l’Eurolliga”, perquè, tot i estar “a la recta final, si arriba, arribarà just”.

Juan Carlos Navarro:

“A tots ens fa mal perdre contra el Madrid en un Clàssic i de la manera que ho hem fet. Amb el 71-71 ens hem parat una miqueta, hem tingut oportunitats però ells han sigut millors”.

“El Madrid ens ha defensat molt bé i nosaltres a ells no. Aquesta ha estat la clau, perquè ni en Brad [Oleson] ni jo hem pogut tenir tirs oberts”.

“Han estat millor, però el criteri arbitral no ha estat el mateix. Me’n vaig un altre cop amb 23 minuts jugats i cap falta rebuda. Això és quasi imposible, perquè a més ells han estat molt agressius en defensa i jugant al límit de la falta, per fer-ne més”.

“Els meus companys vénen d’un viatge complicat. Van arribar divendres a les cinc de la matinada i no vam ni poder entrenar-nos. La gent estava cansada i també tenim al cap el partit de la setmana vinent”.

“He complert els 600 partits i això es diu aviat, però crec que encara hi ha Navarro per a estona. Esperem que em quedi encara molt temps per jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut