Xavi Pascual: “Anem a la Supercopa amb la voluntat de guanyar”

Xavi Pascual: “Anem a la Supercopa amb la voluntat de guanyar”

El tècnic explica que els blaugranes són “un equip en construcció, però no és una excusa sinó un fet objectiu”

El Barça comença aquest divendres la lluita pel primer títol oficial de la temporada, la Supercopa. Els blaugranes juguen a partir de les 21.30 hores les semifinals contra el Laboral Kutxa i l’afronten “amb la il·lusió d’arrencar”, com ha reconegut el tècnic Xavi Pascual en la roda de premsa prèvia al partit. “Anem a la Supercopa amb la voluntat de guanyar. Sense excuses, tot i que és cert que amb totes les incorporacions que tenim som un equip en construcció. No és una excusa, és un fet objectiu”.Ha estat una de les millors pretemporades que recordo

Pascual està satisfet per la feina feta durant aquesta pretemporada, tot i que ha recordat que a la Supercopa normalment tots els equips encara no arriben al seu màxim nivell. “És difícil de saber la posada en escena i quina imatge tindrem. El que sí que sentim és que hem fet bé la feina durant la pretemporada, estem treballant bé en el dia a dia”. “Em costa posar un però a algun dels jugadors que han treballat a la pretemporada. Ha estat una de les millors pretemporades que recordo. Estic molt content amb tots, des dels jugadors en etapa júnior fins als més veterans”, ha afegit.

Pel que fa al rival, el Laboral Kutxa, Xavi Pascual ha comentat que “han canviat molt i pràcticament serà el primer cop que puguin tenir tots els seus jugadors junts”. “Tenen jugadors de molt nivell, amb molta capacitat anotadora. Crec que la posició 3-4 està força bé. Són un equip molt competitiu que crec que defensivament tindrà un estil diferent a la majoria d’equips de la competició, amb més variants tàctiques”.

Finalment ha recordat que passi el que passi a la Supercopa no repercutirà en la resta de la temporada. “Sempre tenim una manera de treballar, tant quan hem guanyat la Supercopa com quan no l’hem guanyat. Les coses, després, poden sortir millor o pitjor”. En aquest sentit també s’ha pronunciat Marcelinho Huertas: “En els dos últims anys hem perdut la final i hem acabat fent temporades brillants. Començar guanyant és important, sobretot a nivell anímic però si es perd tampoc passa res. La idea sempre és guanyar, però sabem que és difícil jugar al màxim nivell”.

Marcelinho també ha analitzat la plantilla per a aquesta temporada. “L’equip està bé. Anem de menys a més, com és normal. Hi ha bones sensacions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut