fcb.portal.reset.password

La delegació de l’NBA també ha visitat el Camp Nou amb el president Bartomeu / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Bartomeu fent entrega a Adam Silver d'una samarreta del Barça personalitzada / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Aquest dijous, una delegació de l’NBA encapçalada pel seu comissionat en cap, Adam Silver, ha estat rebuda pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a les instal·lacions del Club. Els representants de l'NBA són a Barcelona amb motiu de la disputa del Mundial de bàsquet, del qual el Palau Sant Jordi és una de les seus.

La delegació de l’NBA s’ha trobat amb la delegació blaugrana al Palau. Poc després ambdues comitives han estat al Museu del Club i la trobada ha conclòs amb l'entrega d’unes samarretes del FC Barcelona personalitzades a la llotja del Camp Nou.

En aquesta visita també hi han estat presents Mark Tatum, adjunt al comissionat; Salvatore LaRocca, president NBA internacional; Ben Morel, President EMEA (NBA); Rita Leblan, propietària de l’equip (NBA) New Orleans Pelicans; Nick Arison, propietari de l’equip (NBA) Miami Heat; Steve Richard, sènior vicepresident internacional de l'NBA, i Robert Kramer, propietari dels Cleveland Cavaliers.

Per part del FC Barcelona també hi han estat presents Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del Barça; Jordi Moix, directiu responsable de l’àrea de patrimoni del FC Barcelona; Nacho Mestre, director gerent del FC Barcelona; Albert Soler, director de relacions Institucionals esportives del FC Barcelona, i Joan Carles Raventós, director de seccions del FC Barcelona.

Forts vincles institucionals

Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet, ha reconegut en declaracions a BarçaTV i fcbarcelona.cat: "És un fet important que algú del nom d'Adam Silver i diversos propietaris d'equips de l'NBA hagin volgut visitar les nostres instal·lacions". A més, ha explicat que la delegació de l'NBA ha quedat sorpresa "amb el valor global d'un club com el FC Barcelona" i amb el Nou Espai Barça, amb el qual "el Club fa un pas endavant".

El directiu blaugrana ha explicat també: "El Barça col·labora amb l'NBA i l'Eurolliga perquè això ens fa encara més grans". Bladé també ha revelat, per acabar, que Adam Silver s'ha ofert que un equip de l'NBA pugui venir a inaugurar el nou Palau. "S'ha d'estudiar, però nosaltres estaríem molt contents si fos una de les possibilitats", ha sentenciat.

Per la seva banda, Adam Silver ha confirmat que li agradaria que el nou Palau l'inaugurés un equip NBA, i ha afegit que "els vincles entre l'NBA i el Barça sempre han estat molt forts".


NBA delegation visits FC Barcelona facilities por fcbarcelona
Tornar a dalt