Tres partits i un gran objectiu per al Barça: la segona posició

Tres partits i un gran objectiu per al Barça: la segona posició

Els blaugranes, que són a dos triomfs de l’Unicaja, lluitaran fins al final per acabar en la segona posició de la Lliga Regular Al Palau van superar els malaguenys i en poc més d’una setmana tots dos equips es veuran les cares al Martín Carpena

No depèn del Barça de Xavi Pascual acabar en la segona posició la Lliga Regular. Ho ha de guanyar tot, la qual cosa voldria dir superar l’Unicaja en un enfrontament directe i esperar que l’equip del Martín Carpena perdi també un altre partit. Un empat a derrotes entre tots dos equips deixaria els catalans en segona posició, fet importantíssim en l’hipotètic cas d’arribar a les semifinals de la competició, perquè el factor pista seria favorable. Abans de pensar en més enllà, però, cal guanyar els tres partits i continuar creixent com en les últimes setmanes.

La situació actual

El Barça és tercer a la Lliga Regular de l’ACB amb 22 victòries i 9 derrotes, mentre que l’Unicaja de Joan Plaza compta amb 24 victòries i 7 derrotes a falta de tres partits per tancar la Lliga Regular. És complicat, però no impossible, arribar a aquesta segona posició, ja que en cas de vèncer a Màlaga el 17 de maig els blaugranes tindrien el 'basket-average' a favor seu en cas d’empat a la taula, perquè a Barcelona els de Pascual van vèncer per 114-110 en un partit en què un triple d’Abrines va portar l'enfrontament al temps extra i en què el Barça va rematar la feina posteriorment.

El calendari

L’Unicaja disputarà aquest cap de setmana un partit a la pista del Río Natura Monbús Obradoiro (10 de maig), rebrà el FC Barcelona el 17 de maig, i la jornada 34 la jugarà a la pista del Dominion Bilbao Basket (24 de maig). Tots els partits són complicats, així com les sortides. El calendari blaugrana, amb dos partits al Palau, pot ser decisiu, ja que aquest cap de setmana els de Pascual reben l’equip de Sito Alonso, el Bilbao, visitaran l’Unicaja i finalment tancaran la Lliga Regular amb la visita del MoraBanc Andorra de Víctor Sada i Nathan Jawai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut