Tomic: “La Lliga seria un premi enorme per a nosaltres”

Tomic: “La Lliga seria un premi enorme per a nosaltres”

El pivot croat, juntament amb Satoransky i Nachbar, ha atès els periodistes al Media Day previ als play-offs de la Lliga Endesa “Crec que arriba en el moment correcte per a nosaltres, i ho demostrarem a la pista”, considera Nachbar

La sala de premsa del Palau Blaugrana s’ha vestit de gala per al Media Day previ als play-offs de la Lliga Endesa. Ante Tomic, Tomas Satoransky i Bostjan Nachbar han atès els mitjans, amb els quals han fet un repàs de l’estat de forma de l’equip i una anàlisi del rival amb el qual s’enfrontarà l’equip de Xavi Pascual als quarts de final, el FIATC Joventut.

El pivot blaugrana Ante Tomic s’ha mostrat contundent i ha destacat la importància del títol de Lliga. “La Lliga Endesa seria un premi enorme per a nosaltres. Som campions de Lliga i l’hem de defensar”, ha dit el jugador croat, que considera que l’equip arriba bé als play-offs i que ha de seguir la mateixa línia que en les últimes sis victòries. Tomic també ha recordat els dos partits contra els badalonins aquesta temporada, sobretot el de l’Olímpic, en què els blaugranes van aconseguir la victòria més àmplia a Badalona en l’ACB (61-99). “Crec que a Badalona vam jugar el nostre millor partit de la temporada a la Lliga”, ha afegit el jugador blaugrana, que també ha volgut destacar la igualtat de la sèrie.

En la mateixa línia Tomas Satoransky ha valorat positivament la confiança que té l’equip a aquestes alçades de temporada. Tot i això, recorda que el rival “és un equip molt perillós, sobretot en atac”. “Tenen molt bons tiradors i molt perill en totes les posicions”, ha afegit el base txec, que creu que el primer partit serà clau. Satoranksy recorda que als play-offs no hi ha favorits i que espera el suport del Palau Blaugrana, “com en tota la temporada”.

Nachbar: “El primer partit és crucial”

Finalment, Bostjan Nachbar ha estat el més contundent a l’hora de valorar l’estat de forma dels blaugranes. “Crec que el play-off arriba en el moment correcte per a nosaltres, i ho demostrarem a la pista”. El jugador eslovè, que considera “crucial el primer partit en una sèrie tan curta”, creu que a l’equip li pot anar bé la derrota que va patir a la Lliga contra els badalonins per analitzar el rival. “Ara sabem els perills que tenen”, ha afegit Nachbar, que destaca el desig “enorme” de guanyar el títol de Lliga. “La motivació és molt gran”, ha sentenciat el blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut