fcb.portal.reset.password

Satoransky, davant de les oficines del Club. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Tomas Satoransky ja ha superat la revisió mèdica als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva i es pot considerar jugador del FC Barcelona a tots els efectes després de la signatura de contracte. El base, nascut a Praga el 1991, ha comentat a Barça TV i www.fcbarcelona.cat què suposa per a ell venir al Barça després de cinc temporades a Sevilla.

“És una gran oportunitat, estic molt il·lusionat per poder jugar en aquest gran club, el millor d’Europa, i estic molt motivat per aprofitar aquesta oportunitat”, comenta Satoransky. “Un cop acabada la temporada hi ha hagut interès de certs clubs, però quan el Barça em va trucar va ser la meva prioritat. Estic molt content de complir aquest somni i tinc ganes de començar la temporada”, ha afegit el jugador.

Un cop acabada la temporada hi ha hagut interès de certs clubs, però quan el Barça em va trucar va ser la meva prioritat

Satoransky va arribar a Sevilla amb 17 anys i després de cinc temporades, les dues últimes amb un gran protagonisme sota les ordres d’Aíto García Reneses, fa un pas endavant a la seva carrera. “El meu rol a Sevilla era de líder de l’equip en els últims dos anys i amb Aíto he millorat en tot. Vull seguir en aquest camí i continuar millorant. Cinc anys són molts a Sevilla i és un moment important de la meva carrera. Espero que em rebin bé a Sevilla quan torni”, explica el base txec, que sap que al Barça ell serà un dels més joves: “Estava a acostumat a jugar amb gent jove a Sevilla i aquí és totalment diferent, aquí has de fer un pas endavant amb tots ells”.

Creus valora la seva arribada

Joan Creus, secretari tècnic de la secció de bàsquet, ha comentat per què s’ha decidit fitxar Tomas Satoransky: “Hem valorat la joventut de Satoransky, que ve d’una etapa bona a Sevilla i està consolidat. Té possibilitats de créixer i pensem que es complementa molt bé amb Huertas perquè és alt, fort, pot anotar i dirigir. Marcelinho està consolidat, és veterà, dirigeix molt bé els companys”, analitza Creus, que també ha parlat de Ludde Hakanson, que tindrà el rol inicial de tercer base: “Es complementaran també amb Hakanson, que és el més jove i amb projecció i llança molt bé”.

Tornar a dalt