fcb.portal.reset.password

DeSahun Thomas, després d'haver encistellat des de la graderia / ALEIX TELLO-FCB

DeShaun Thomas s’està convertint en un especialista en cistelles impossibles. I és que en la visita que va fer aquest dimecres al Club Bàsquet Igualada, juntament amb Marcelinho Huertas i Edwin Jackson, Thomas ha tornat a fer una cistella increïble, tan espectacular com la que va fer en la visita a l’escola Santa Dorotea de Barcelona al gener passat. En aquest cas no ha estat des d’un balcó, si no des de la graderia del Pavelló Municipal de les Comes d’Igualada, i davant d’uns 400 nens i nenes d’entre 7 i 14 anys.

Els tres jugadors van fer les delícies dels nens i nenes del club d’Igualada, que van poder jugar amb els cracs del Barça en diferents activitats relacionades amb el bàsquet. Finalment, Huertas, Jackson i Thomas es van fotografiar amb els nens i nenes per immortalitzar un moment tan especial. Huertas va dir que anar a un club de bàsquet “és una cosa diferent, es nota que es viu el bàsquet i la quantitat de nens i nenes, i la seva qualitat, impressiona”. “És molt bonic venir aquí”, va afegir el brasiler.

Repassa a continuació la cistella que va fer DeShaun Thomas el passat gener des del balcó de  la escola Santa Dorotea de Barcelona:


Amazing shot from the building by FC Barcelona... by fcbarcelona


FCB Basket: Amazing shot by DeShaun Thomas by fcbarcelona
Tornar a dalt