fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça a la passada Final Four de Milà / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

[[DES_1]]Des d’aquest dimecres, a les 12 hores, els aficionats al bàsquet tindran l’opció d’adquirir les primeres entrades per a la Final Four que es disputarà al BarclayCard Center de Madrid entre el 15 i el 17 de maig de 2015.

Entre tots aquells que vulguin assegurar-se una entrada abans de conèixer qui seran els finalistes, han de saber que els preus dels ‘packs’ posats a la venda per l’organització de la competició, oscil·len entre els 155€ i els 545€. Aquests preus varien en funció de les 12 categories de les localitats del pavelló que l’Eurolliga posa a disposició dels aficionats. Aquest és el segon període que en què es permet comprar entrades de manera anticipada per aquesta edició de la Final Four.

Abans de final d’any, s’obrirà un tercer període de venda d’entrades. Aquest cop, però, seran només entrades ‘premium’. L’última oportunitat per poder comprar les entrades per a la Final Four serà a finals d’abril, un cop se sàpiguen qui són els quatres equips finalistes. L’organització de la competició repartirà 800 entrades per a cada equip i cada club serà qui les repartirà entre els seus aficionats. En cas que el FC Barcelona disputi la fase final de la competició, el Club posarà a disposició dels seus aficionats diferents paquets d'entrades.


Com adquirir les entrades?

Els interessats en obtenir el passi per a la Final Four de manera anticipada, sense saber qui són els finalistes, poden fer-ho a partir de les 12h a través d’aquest enllaç: www.f4tickets.com

Tornar a dalt