Satoransky i Thomas, amb ganes de “revenjar-se” del Bàsquet Sevilla

Satoransky i Thomas, amb ganes de “revenjar-se” del Bàsquet Sevilla

L’aler nord-americà recorda que després del partit contra els andalusos han “crescut com a equip”

Després d’aconseguir la victòria contra el Zalgiris Kaunas, el Barça de bàsquet s’enfronta aquest dissabte al Palau Blaugrana (20.45 hores) al Bàsquet Sevilla, un equip que els va superar a l’anada (85-74). El base Tomas Satoransky està convençut que l’equip tirarà endavant el duel, però haurà d’aplicar-se al 100%: “Jugarem amb la motivació d’una revenja; haurem de jugar amb molta intensitat perquè són un equip jove i amb molt de talent”. “És molt important per a nosaltres aconseguir un bon resultat, ja que volem seguir en una bona línia”.

Deshaun Thomas, per la seva banda, ha recordat que l'enfrontament d’anada va ser molt dur: “Recordo que aquell partit va ser molt complicat; haurem de jugar fort per fer un bon partit”. ”Està a les nostres ments no perdre cap partit més a la Lliga. Hem crescut com a equip, estem en forma a l’Eurolliga i també ho hem d’estar a la Lliga perquè és una competició molt important”.

 

Norris i 30 anys de la Recopa

El partit d’aquest dissabte entre el Barça i el Baloncesto Sevilla també estarà marcat pel retorn d’Audie Norris al Palau. L’estimat exjugador blaugrana exerceix actualment de tècnic assistent del conjunt andalús. Just abans de l’inici del duel d’aquest dissabte, el FC Barcelona li lliurarà un quadre amb imatges de la seva etapa com a jugador.

A més, al descans de l’enfrontament el Club també retrà un petit homenatge a l’equip que va guanyar la primera Recopa d’Europa de bàsquet, el 19 de març del 1985. Coincidint amb els 30 anys d’aquell primer gran èxit europeu, alguns dels jugadors d’aquella plantilla estaran aquest dissabte al Palau per celebrar l’efemèride.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut