Satoransky i Hakanson se sumen a l’equip per pujar a Andorra

Satoransky i Hakanson se sumen a l’equip per pujar a Andorra

El Barça ha sortit a les 18 hores El primer entrenament serà aquest dilluns al matí El primer amistós serà un dia després de tornar d’Encamp

El FC Barcelona ja és a terres andorranes, concretament a la localitat d’Encamp, on ja fa una pila d’anys que els blaugranes s’hi troben com a casa per treballar en aquestes primeres setmanes.

L’equip de Xavi Pascual ha arribat passades les 21.00 hores després de poc més de tres hores en autocar. Viatge plàcid el que han tingut els quinze jugadors desplaçats a Encamp i que treballaran a partir d’aquest dilluns al matí.

Satoransky i Hakanson, també amb el grup

Tomas Satoransky i Ludde Hakanson s’han incorporat aquest diumenge a la disciplina barcelonista després d’haver disputat fa ben poc el PreEuropeu amb les seleccions de Txèquia i Suècia, respectivament.

El primer afirmava estar “molt content” de ser amb els seus nous companys i trobar-se molt bé físicament, ja que va haver de "jugar més de 35 minuts per partit amb la meva selecció”. Preguntat sobre la casualitat que el segon amistós de la pretemporada sigui davant el seu exequip, Satoransky s’ha mostrat també força feliç perquè, segons explica, "m retrobaré amb gent amb qui he passat cinc anys fantàstics”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut