Sarunas Jasikevicius: “Sempre he agraït com m’han rebut”

Sarunas Jasikevicius: “Sempre he agraït com m’han rebut”

L’exblaugrana ha valorat la seva tornada a Barcelona i el seu nou repte professional com a ajudant tècnic de bàsquet

Aquest divendres el Barça de bàsquet es veurà les cares amb el Zalgiris Kaunas a l’Eurolliga (20.45, Esport 3), i amb ells tornarà l’exjugador del FC Barcelona Sarunas Jasikevicius com a ajudant tècnic dels lituans. Jasikevicius ha valorat la seva tornada a Barcelona, una ciutat que considera casa seva: “Casa meva és Kaunas, Tel Aviv, Atenes... però sobretot també Barcelona, és clar. Sóc una mica rodamón.”

Per a Sarunas Jasikevicius el partit al Palau serà especial, però no tant com quan era jugador: “Fa dues setmanes estava a Atenes, fa un parell de dies a Tel Aviv... i ara a Barcelona. Tot ve molt ràpid. Segurament trepitjar el Palau serà especial, però no tant com quan era jugador, perquè quan ets jugador és molt més difícil.” De fet, Sarunas destaca la rebuda que sempre rep dels culers: “Sempre he agraït com m’han rebut. Ara l’important és centrar-se en el treball i ajudar l’equip”.

Canvi de rol

El lituà ha explicat com ha estat el seu canvi en el món del bàsquet, de jugador a entrenador: “Ha estat molt més fàcil del que pensava, tenia una mica de por, però està sortint força bé. Gaudeixo molt, resulta bastant senzill preparar partits i treballar amb els joves”. Per ell, tot ha fluït: “Ha vingut tot bastant natural i això em sorprèn.”

Un fet que ha ajudat en la seva adaptació com a ajudant tècnic del Zalgiris Kaunas ha estat el seu caràcter: “Intento ajudar els jugadors, com feia abans, no faig res diferent de quan era jugador. Si veig alguna cosa que no m’agrada la dic, i si m’agrada, també. Faig tot el que sigui per a l’equip, per millorar i ajudar a guanyar”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut