Reial Madrid – FC Barcelona: Sisè Clàssic de la temporada

Reial Madrid – FC Barcelona: Sisè Clàssic de la temporada

Els homes de Xavi Pascual buscaran una victòria que els col·locaria a dos triomfs del Madrid Juan Carlos Navarro, capità blaugrana, pot assolir els 600 partits jugats a la Lliga Endesa

Deu dies després del triomf al Palau a l’Eurolliga, Barça i Reial Madrid es tornen a enfrontar, aquest cop en Lliga. Aquest diumenge (12.15 hores, Esport3) els homes de Xavi Pascual visiten la pista del Reial Madrid en la 27a jornada de la Lliga Endesa. El partit, molt important de cara a aconseguir la segona plaça, arriba en un bon moment de la temporada per als blaugranes, que, després del triomf davant el Galatasaray, sumen vuit victòries consecutives.

El rival

És el segon classificat de la Lliga Endesa amb 22 victòries i 5 derrotes amb una anotació mitjana de 85,6 punts per partit. Sergio Llull, Felipe Reyes i Rudy Fernández són els màxims anotadors de l’equip de Pablo Laso. Rudy, però, és dubte per al partit en patir una contractura lumbar, i Salah Mejri ocuparà el lloc de Ioannis Bourousis.

El d’aquest diumenge serà el sisè Clàssic de la temporada, amb un balanç, fins al moment, de 3-2 favorable als blancs. 

El Barça

Ha viatjat directament des de Turquia cap a Madrid després d’aconseguir el triomf davant el Galatasaray a l’Eurolliga. Juan Carlos Navarro, que es va quedar a Barcelona fent tractament, s’ha retrobat amb l’equip a Madrid i està en disposició de jugar. El capità, que és el blaugrana que ha disputat més Clàssics, assolirà la xifra de 600 partits a la Lliga Endesa. Qui no podrà gaudir de minuts serà Justin Doellman, que s’està recuperant de la lesió al bessó de la cama dreta.

Els homes de Xavi Pascual ocupen la tercera posició de la taula amb 19 victòries i 8 derrotes i, en cas de guanyar, es col·locarien a tan sols dos triomfs del Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut