Principi d'acord per a la desvinculació d'Erazem Lorbek

Principi d'acord per a la desvinculació d'Erazem Lorbek

El FC Barcelona agraeix l’esforç i la professionalitat demostrats pel jugador eslovè al llarg de les cinc temporades que ha vestit la samarreta blaugrana

El FC Barcelona i Erazem Lorbek han arribat a un principi d’acord per a la desvinculació del jugador del vincle contractual que el lligava al nostre club aquesta temporada.

El FC Barcelona agraeix l’esforç i la professionalitat demostrats pel jugador eslovè al llarg de les cinc temporades que ha vestit la samarreta blaugrana i li desitja el millor, tant en l'aspecte professional com en el personal.

Un gran palmarès

Lorbek va arribar a la disciplina del Barça a l’estiu del 2009 després d’haver jugat una temporada al CSKA de Moscou. En el seu primer any a Barcelona l’aler pivot eslovè va aconseguir la segona Eurolliga de la història del Club, fet que sempre el farà ser recordat. Ha guanyat, entre d’altres, un total de deu títols (tres Lligues ACB, tres Supercopes ACB, tres Copes del Rei i una Eurolliga), i en els cinc anys que ha estat sota les ordres de Xavi Pascual sempre ha donat el cent per cent.

I és que Lorbek la temporada 2011/12 va ser un dels grans artífexs de la Lliga Endesa que el Barça va aconseguir en el cinquè partit de la final al Palau Blaugrana contra el Reial Madrid, i això li va valer ser escollit l’MVP de la final, guardó que es va guanyar amb les seves exhibicions en la que va ser la seva millor temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut