fcb.portal.reset.password

Hezonja / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Mario Hezonja s'ha convertit per primera vegada en el millor jugador de la jornada (MVP) de la Lliga Endesa. Gràcies a la seva impecable sèrie de 8/8 en triples davant La Bruixa d'Or Manresa, l'aler va sumar un 29 de valoració que li ha servit per convertir-se en l'home més destacat de la jornada 19 de la Lliga ACB.

Gràcies a la seva sèrie de 8 de 8 en triples, el jove jugador iguala el rècord històric de la Lliga Endesa. Hezonja, que no va anotar cap cistella de dos punts, va començar anotant un triple al segon quart i es va disparar al tercer amb quatre encerts. Ja amb 5/5, a l'últim període va continuar el seu festival anotador per finalitzar amb 8/8 en només 24 minuts de joc. Va repartir sis assistències en la còmoda victòria davant el conjunt manresà (101-53).

El '8' del Barça, que va sumar 24 punts, es va mostrar satisfet amb la seva actuació, que suposa el màxim de valoració que ha aconseguit a la Lliga ACB: "Treballem molt dur. Jo intento millorar tots els aspectes del meu joc i aportar a l'equip tot el que puc. Si un dia toca tirar, tiro. Si toca defensar, defenso al màxim".

L'aler també ha parlat sobre la millora experimentada per l'equip en els últims partits: "Aquesta setmana hem canviat el xip en l'aspecte defensiu i hem estat més agressius que fa uns dies. A partir d'aquí hem millorat en tot. Hem circulat bé la pilota i crec que hem ofert un bon espectacle als nostres seguidors".


Récord de triples de Mario Hezonja Liga Endesa... per fcbarcelona


Tornar a dalt