Pascual: “Ha de ser un partit gran”

Pascual: “Ha de ser un partit gran”

El tècnic blaugrana considera que els seus homes han de ser “molt agressius en defensa i en atac” per batre el Maccabi

Aquest dijous Barça i Maccabi, segon i tercer del seu grup del Top 16, protagonitzen un duel capital a l’Eurolliga. El tècnic Xavi Pascual ho tenia clar: “Ha de ser un partit gran, un clàssic d’Europa, amb el nostre públic al costat nostre, amb molt bon ambient. Esperem oferir la nostra millora versió”.

En la roda de premsa prèvia al matx l’entrenador blaugrana ha recordat els dos compromisos europeus previs, que han portat l’equip a una situació molt favorable. “Després del partit clau contra l’Alba de Berlín vam plantejar-nos el del Panathinaikos per fer un pas més. Sens dubte, davant del vigent campió és una nit per fer-ne un altre més”, manifestava.

Agressivitat a les dues bandes

Pascual ha destacat el potencial físic del Maccabi, i és per això que indicava: “Hem de ser molt agressius en defensa i en atac”. Alhora, considera que el Barça “està creixent” i ha lamentat el desencert en l’execució del llançament dels últims partits, especialment el de Gran Canària. També ha expressat la seva decepció per la baixa d’Abrines, en una posició molt castigada per les lesions aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut