Navarro i Abrines, a quarts amb Espanya després de derrotar el Senegal (89-56)

Navarro i Abrines, a quarts amb Espanya després de derrotar el Senegal (89-56)

La selecció espanyola ha imposat la seva superioritat i, de la mà d'un Pau Gasol espectacular, ha guanyat amb comoditat la selecció del Senegal

L'Espanya de Juan Carlos Navarro i Álex Abrines estarà als quarts de final del Mundial de Bàsquet després de guanyar amb claredat un Senegal que, encara que ho ha intentat, no ha estat capaç de superar el talent dels jugadors espanyols. El combinat espanyol s’ha desfet de l'equip senegalès per 89-56 en un partit que han dominat de principi a fi i en el qual no han tingut mai la sensació que se’ls podia escapar.

L'exblaugrana Pau Gasol ha tornat a fer un partit espectacular i ha estat el principal artífex d'una victòria en què el blaugrana Juan Carlos Navarro ha repetit al cinc inicial. El de Sant Feliu de Llobregat no ha tingut la seva millor tarda però ha contribuït a la victòria de la selecció espanyola amb 4 punts, 1 rebot i 1 assistència en els 23 minuts que ha estat en pista. Per la seva banda, el blaugrana Àlex Abrines no ha disposat de gaires minuts, però ha estat l'encarregat de tancar el partit amb una esmaixada espectacular que posava el 89-56 final.

Navarro i Abrines seran els únics representants del conjunt blaugrana a la pròxima ronda, uns quarts de final en què el conjunt espanyol s'enfrontarà a França dimecres a les 22 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut