Nachbar i Pleiss, motivats per tornar a guanyar l’Olympiacos

Nachbar i Pleiss, motivats per tornar a guanyar l’Olympiacos

“La possible baixa de Spanoulis no canvia res en la preparació de l’equip”, afirma el jugador eslovè

El FC Barcelona afrontarà aquest divendres a les 21 hores al Palau Blaugrana el segon partit de la sèrie dels quarts de final de l’Eurolliga contra l’Olympiacos. Després que el conjunt dirigit per Xavi Pascual assolís la victòria en el primer assalt, Nachbar ha destacat que l’equip intentarà repetir l’actuació de dimecres passat: “Vam fer un gran partit. Vam fer un bon treball en defensa, una gran pressió i un bon inici. L’Olympiacos és un gran equip. Si volem guanyar la sèrie, hem de tornar-los a superar”.

L’ala pivot eslovè assegura que la possible baixa de Spanoulis no afecta l’equip: “Evidentment, és un gran jugador, però ells en tenen altres en aquella posició amb una gran experiència. No canvia res en la nostra preparació”. “Sabem que Spanoulis és un gran jugador, però estic convençut que, si no juga, tot l’equip donarà el màxim”, ha admès Nachbar.

Tibor Pleiss, per la seva banda, coincideix amb Nachbar a l’hora de valorar la victòria de dimecres passat: “Guanyar el primer partit és sempre molt important. Aquest triomf ens reforça per intentar buscar el segon aquest divendres. Estic convençut que serà un partit diferent, però ells voldran aconseguir l’1-1 i haurem d’estar atents perquè l’Olympiacos és un dels millors equips d’Europa”.

Finalment, Pleiss ha destacat que espera que Brad Oleson es recuperi al més aviat possible: “És una part important de l’equip i un gran jugador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut