fcb.portal.reset.password

Bostjan Nachbar, un dels jugadors més veterans de l'equip / FOTO: FCB

Parlar de Bostjan Nachbar és parlar d’un home educat, endreçat i conscient de per a qui juga. L’aler pivot eslovè, amb una dilatada experiència al bàsquet europeu i nord-americà, serà aquesta temporada el jugador més veterà de la plantilla al costat de Juan Carlos Navarro.

“Un equip més atlètic”

“Les fites son les mateixes que la temporada passada, altes, malgrat que l’equip és una mica diferent. Tenim un equip més atlètic que ens pot permetre jugar un punt més agressius”, explica l’eslovè, que segueix amb la tradició que diu que des de fa onze temporades sempre hi ha hagut almenys un eslovè a la plantilla del FC Barcelona.

En aquesta entrevista concedida als mitjans del Club, Nachbar també defineix una a una les quatres noves incorporacions que ha tingut la plantilla aquesta temporada i admet estar molt content de poder gaudint un any més d’una ciutat com Barcelona: “Content de viure un altre any a Barcelona. És un privilegi ser aquí una temporada més.”


Nachbar, experiència al servei de l’equip per fcbarcelona

‘Malalt’ d’STAR WARS

Nachbar té un ‘hobbie’ que no amaga... de fet llueix sovint samarretes de la primera trilogia de la Guerra de les Galàxies. Per al jugador del FC Barcelona aquestes tres primeres pel·lícules que va fer George Lucas és del millor que s’ha fet mai en films de ciència ficció: “Sí! La veritat és que m’encanten les pel·lícules d’Star Wars, però no sóc l’únic que sent passió per això. També hi ha un altre membre de l’equip amb qui comparteixo gustos en aquest sentit.” 

Tornar a dalt