Mario Hezonja, al Mundial de bàsquet

Mario Hezonja, al Mundial de bàsquet

L’aler croat, de 19 anys, serà el jugador més jove de la selecció de Croàcia, que també compta amb el blaugrana Ante Tomic A banda d’Hezonja, quatre blaugranes més participaran en la gran cita del bàsquet Mundial

Falten tres dies perquè comenci un dels millors espectacles del món. Un Mundial de bàsquet sempre requereix tota l’atenció, i més si hi ha estrelles de l'NBA pel mig. Aquest dissabte 30 d'agost, a Sevilla, Granada i Gran Canària (amb tres partits a les 12.30 hores), s’obre el teló del Mundial d’Espanya, una competició en la qual els Estats Units i Espanya parteixen com les grans favorites per penjar-se la medalla d’or.

La competició s’allargarà fins al 14 de setembre i comptarà amb un total de cinc blaugranes: Marcelinho Huertas (Brasil), Juan Carlos Navarro, Álex Abrines, Ante Tomic i Mario Hezonja (Croàcia).

Un dels més joves

I és que, a falta de confirmació oficial, només hi haurà un jugador més jove que Hezonja al Mundial. Es tracta de Sviatoslav Mykhailiuk (Ucraïna, 1997), una de les grans sensacions del bàsquet europeu, tot i que la seva presència no està confirmada. Hezonja, que és del 1995 i que, per tant, té 19 anys, compartirà el guardó de segon jugador més jove amb el nou jugador dels Utah Jazz Dante Exum (Austràlia, 1995), Cedi Osman (Turquia, 1995), Tai Webster (Nova Zelanda, 1995) i Behnam Yakhchali (Iran, 1995).

Per tant, Mario Hezonja, que en aquest nou curs de ben segur que es guanyarà més protagonisme al primer equip del Barça, lluitarà per continuar creixent amb la selecció de Croàcia i, juntament amb Ante Tomic, intentaran fer un molt bon paper en un Mundial que pot ser l’últim de llegendes com Pau Gasol i Juan Carlos Navarro.

El calendari

El fet que el Mundial tingui una durada de 15 dies fa que la competició sigui molt intensa. Per exemple, totes les seleccions jugaran cinc partits en sis dies a la primera fase amb un màxim de tres partits seguits. A partir de vuitens de final (amb els 16 millors equips dels 24 inicials) l’exigència continuarà sent màxima perquè només hi ha tres dies de descans durant tota la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut