fcb.portal.reset.password

Eriksson, en una sessió fotogràfica. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Marcus Eriksson, jugador de 20 anys i 2 metres, jugarà al primer equip del FC Barcelona la temporada 2014/15. El suec, que el curs passat va ser cedit al Manresa, completarà la plantilla després que el cos tècnic, liderat per Xavi Pascual, hagi decidit que continuï a la disciplina blaugrana.

I és que l’aler, que té una mà prodigiosa des del triple, completarà la rotació exterior del primer equip després d’una molt bona temporada a La Bruixa d’Or Manresa. Amb una mitjana superior als 11 punts per partit en 23 minuts, Eriksson va ser escollit en el millor cinc jove de la temporada 2013/14.

Coneix la casa

Eriksson va arribar fa tres anys a Barcelona procedent de Manresa. Va disputar aquella temporada 2011/12 a l’Adecco Plata (15, 2 punts) i el curs 2012/13, a l’Adecco Or i sent company de Mario Hezonja, va anotar 13,2 punts per partit amb un extraordinari 50% en tirs de tres punts. Amb el seu creixement constant va ser cedit a Manresa, club de procedència del jugador abans d’incorporar-se al Barça.

Així doncs, Eriksson formarà part d’una plantilla espectacular que lluitarà per tots els títols i serà la cinquena incorporació del nou curs després de DeShaun Thomas, Tibor Pleiss, Justin Doellman i Tomas Satoransky.


Marcus Eriksson: "Jugar al primer equip és un... por fcbarcelona
Tornar a dalt