Marcelinho Huertas: “Haurem de fer un partit gairebé perfecte”

Marcelinho Huertas: “Haurem de fer un partit gairebé perfecte”

El base brasiler, així com Lampe i Oleson, han atès els mitjans informatius després de l’entrenament al Palacio “Hem de controlar el rebot i les pèrdues de pilota. I després, fer un punt més que ells”, escriu Lampe

El Barça de bàsquet debuta aquest vespre a la final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid. Després de la sessió matinal d’entrenament, tres jugadors han atès els mitjans informatius per parlar de com veuen el primer partit d ela sèrie, que començarà aquest divendres a les 19 hores en directe per TVE i Esport3. Marcelinho Huertas, Maciej Lampe i Brad Oleson tenen clar que l’equip ha d’anar a per totes des del primer moment.

Hem d’estar tranquils si anem per sota en el marcador en algun moment, hem de fer el nostre joc, no estar obsessionats”, comenta Marcelinho Huertas, que afegeix que “tots dos equips arribem amb la mateixa càrrega de partits, hem tingut temps per descansar i crec que físicament els dos estarem més o menys igual”. Pel que fa a la obligació de vèncer al Palacio, Huertas diu que ho saben: “Som conscients que hem de guanyar un partit aquí, però ara mateix només pensem en el primer partit no podem anar més enllà”.

A més, el base brasiler també ha explicat que “hem d’estar bé mentalment, hem de controlar el seu joc, perquè fan molts punts, i són molt difícils de batre. Hem de fer un partit gairebé perfecte per guanyar, estar tranquils i que no apareguin els nervis. Fer el nostre joc, res més”, ha explicat el base brasiler, que ha aconseguit dues Lligues com a blaugrana i busca la tercera.

Lampe, amb moltes ganes

El pivot polonès Maciej Lampe també ha destacat com d’important és controlar el rebot o les pèrdues de pilota. “Hi ha molts factors que compten en aquests partits, com les pèrdues, els contraatacs, les ratxes...molts factors que compten però cal controlar el rebot i després anotar un punt més que ells”, ha assegurat un Lampe que ha afegit que “el Barça sempe aspira al títol i quedar-se sense cap no seria bo. És l’últim que ens queda i és molt important per a l’equip i per al club. Anirem a per totes”, ha finalitzat.

Finalment, Brad Oleson ha destacat que el fet principal ha de ser competir:  “Estem aquí per competir, som aquí per guanyar el primer partit, com la temporada passada. En els últims cinc minuts hem d’estar en disposició de guanyar el partit, això és una final i en els pròxims deu dies ho hem de donar tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut