fcb.portal.reset.password

Huertas, en l'últim partit al Palau. FOTO: Arxiu FCB

Marcelinho Huertas podria sumar aquest diumenge a Màlaga el seu partit 400 a la Lliga Endesa. No tots els ha jugat amb el Barça, però sí que és l’equip en què més temporades ha estat durant el seu periple europeu. Va arribar a Catalunya de la mà del Joventut de Badalona, on va jugar del 2004 al 2007 i va disputar un total de 121 partits a la Lliga Endesa. Posteriorment va marxar a Bilbao, el curs 2007/08. Va ser un dels millors jugadors de l’equip basc i va disputar 36 partits a l’ACB. Va emigrar un curs a Bolonya i a l’estiu del 2009 va fitxar pel Baskonia, on va jugar 76 partits. El 2011, ara farà quatre anys, va fitxar pel Barça de bàsquet, on ha disputat fins ara 166 partits.

He tingut anys satisfactoris lluitant i guanyant títols

“És un privilegi fer 400 partits. Tot ha passat molt ràpid i estic molt content d’haver fet una bonica història a la Lliga Endesa amb diversos clubs. He tingut anys satisfactoris lluitant i guanyant títols”, comenta Marcelinho Huertas preguntat per aquesta xifra de partits. El base blaugrana explica que això ha estat possible gràcies a tota la feina que ha fet, als entrenadors que hi han confiat i als jugadors amb els quals ha coincidit durant la seva carrera, “que han fet possible arribar fins aquí”.

El triple contra el Madrid va ser un miracle

Huertas, a punt de fer 32 anys, fa un repàs de la seva trajectòria esportiva: “Al Joventut vam fer molt bones temporades. Érem molt joves, mentre que a Bilbao vaig créixer com a jugador i m’ho vaig passar molt bé, vaig demostrar de què era capaç. Després d’un any a Itàlia vaig començar un cicle al Baskonia amb el qual vam guanyar la Lliga del 2010 contra un Barça que pensàvem que no podríem guanyar”. Huertas també parla del triple a la final del 2012: “El triple? Va ser un miracle i va valer una Lliga. M’agraden les situacions finals. Confio molt en això i mai m’amagaré”, explica un Marcelinho Huertas que, com tot l’equip, vol acabar la temporada amb el títol de la Lliga.


Marcelinho Huertas valora los 400 partidos ACB by fcbarcelona


Marcelinho Huertas, 400 partits ACB (CAT) por fcbarcelona
Tornar a dalt