Marató de partits del Barça de bàsquet per festes

Marató de partits del Barça de bàsquet per festes

Els blaugranes jugaran quatre partits en vuit dies contra rivals de primer nivell La visita del Madrid i tres partits a domicili (Obradoiro, Alba Berlin i Bilbao) marquen un Nadal atapeït

El bàsquet no s’atura per festes, al contrari. El Barça disputarà quatre partits exigents en vuit dies, tots molt importants. El primer, el 28 de desembre a les 19 hores i en directe per TVE, serà la visita del Reial Madrid al Palau Blaugrana. Serà el partit número 93 de tots dos equips al Palau, dels quals el Barça n’ha guanyat 53 i n’ha perdut 38. Els blancs, que també seran rivals al Top 16, enceten una llista de quatre partits en pocs dies, tres dels quals seran a camp contrari.

El 30, a Santiago

Després de l’exigent partit contra el Madrid, un d’igual a la pista del Rio Natura Monbús Obradoiro. I és que els de Xavi Pascual ja saben què és perdre a Santiago i, per tant, hauran de donar-ho tot des del primer minut per sumar un altre triomf a la Lliga Endesa. Aquest matx, que serà l’últim del 2014, es disputarà el dimarts 30 a les 20.15 hores (en directe per Esport3).

El 2, a Berlín

El primer partit del 2015 serà a la pista d’un històric, l’Alba de Berlín (divendres 2, a les 20 hores i en directe per Esport3). Com que a l’Eurolliga no hi ha marge d’error, els de Pascual són conscients que començar el Top 16 amb un triomf és molt important per al desenvolupament del grup, que compta amb equips de primer nivell com el Madrid, el Maccabi, el Panathinaikos i l’Estrella Roja, entre d’altres.

A Bilbao el dia 4

Directament des de Berlin, els homes de Xavi Pascual jugaran a Bilbao el quart partit en vuit dies, amb el desgast físic que això suposa. Miribilla, una pista de les més complicades de la Lliga Endesa, espera viure un gran partit contra un Barça que vol tancar aquesta petita gira amb victòria el diumenge 4 a les 18 hores (Teledeporte).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut