L’Unicaja de Màlaga, el rival a les semifinals de Copa

L’Unicaja de Màlaga, el rival a les semifinals de Copa

El conjunt que entrena Joan Plaza va superar el Bilbao Basket per 86-78 i aquest dissabte, a les 19 hores, se les haurà amb els blaugranes

El Barça de bàsquet ja coneix el seu rival a les semifinals de la Lliga Endesa. Serà l’Unicaja de Màlaga, actual líder de l’ACB, el pròxim repte dels de Xavi Pascual que aquest dijous van superar el València Basket en un matx que van dominar del principi al final tot i la petita diferència del marcador final (85-80). L’Unicaja, per la seva banda, va superar el Bilbao Basket per 86-78.

Aquesta serà la setena semifinal consecutiva per al Barça a la Copa del Rei i també per a Xavi Pascual, que des que va agafar l’equip sempre ha arribat, com a mínim, a les semifinals de Copa aconseguit tres títols. L’Unicaja, per la seva banda, és el primer cop en els últims sis anys que guanya un partit de quarts de final, entre edicions no disputades i eliminacions en el primer partit. Des de Madrid 2009 que no ho aconseguia.

Inici de la Minicopa

D’altra banda, la competició paral·lela a la Copa del Rei, la que disputen els vuit equips infantils dels vuit equips classificats, dóna el seu tret de sortida aquest divendres al Centro Insular de Deportes. Inicialment, aquesta competició s’hauria de jugar a la Fan Zone, en una pista a la platja, però les precipitacions i els pronòstics meteorològic obliguen a disputar els partits en un pavelló. El Barça de Ruben Muñoz debuta contra el Bilbao Basket (10:15h) i jugarà el segon partit del dia contra el CAI Saragossa a les 15:30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut