fcb.portal.reset.password
Imatge del Park & Suites Arena

Imatge del Park & Suites Arena / FOTO: FCB

El Barça ja coneix la pista on disputarà el torneig quadrangular a la ciutat francesa de Montpeller. Els jugadors i cos tècnic del conjunt barcelonista han arribat a les 10.30 hores a les instal·lacions del Park & Suites de Montpeller, un pavelló multifuncional al l’estil del BEC de Bilbao que és el que acollirà els partits d’aquesta tarda i demà.

Finalment han estat catorze els jugadors desplaçats a la localitat francesa, ja que Emir Sulejmanovic s’ha quedat a Barcelona. Així doncs, aquests son els catorze homes que podrà inscriure Xavi Pascual a l’acta del matx: Justin Doellman, Ludde Hakanson, Mario Hezonja, Marcelo Huertas, Alex Abrines, Juan Carlos Navarro, Tomas Satoransky, Markus Eriksson, Tibor Pleiss, Brad Oleson, Maciej Lampe, Bostjan Nachbar i Ante Tomic.

Partit emès en directe per Barça TV

El canal oficial de televisió del FC Barcelona, Barça TV, oferirà en directe aquest primer partit que jugaran els homes de Pascual davant l’ASVEL. En cas de passar a la final, aquest diumenge, la televisió del Club també oferiria el matx en directe.

Tornar a dalt