L’exblaugrana Marc Gasol, en el millor cinc inicial de l'NBA

L’exblaugrana Marc Gasol, en el millor cinc inicial de l'NBA

El mitjà dels germans Gasol ha estat escollit en el millor cinc de l'NBA, i Pau Gasol està en el segon millor equip de la competició Stephen Curry (MVP), James Harden, LeBron James i Anthony Davis, els que acompanyen Marc en el millor cinc

Després de ser titular a l’All Star de l'NBA per primer cop i d’haver estat escollit, el curs 2013/14, com a millor defensor de la competició, l’exblaugrana Marc Gasol, jugador dels Memphis Grizzlies, ha estat inclòs en el millor cinc inicial de l'NBA, fet que el converteix, per votació, en el millor pivot de la competició. Ha compartit cinc inicial amb Stephen Curry (MVP), James Harden, LeBron James i Anthony Davis, quatre dels jugadors més dominants de l'NBA. Mai abans cap jugador català havia aconseguit aquesta distinció.

Pau Gasol, per la seva banda, completa el segon millor cinc un cop més -per segona vegada a la seva trajectòria esportiva. En aquest curs 2014/15, amb la samarreta dels Chicago Bulls, Gasol ha estat inclòs en el segon millor cinc de la Lliga americana, completat per Chris Paul, Russell Westbrook, LaMarcus Aldridge i DeMarcus Cousins.

Marc Gasol ha obtingut aquesta temporada unes mitjanes de 17,4 punts, 7,8 rebots i 3,8 assistències per matx en 81 partits a la Lliga Regular, números que ha millorat en els 11 partits de play-off que ha disputat: les xifres s'enfilen fins als 19,7 punts i 10,7 rebots de mitjana. El seu germà Pau Gasol, per la seva banda, va tancar la temporada regular amb 18,5 punts i 11,6 rebots per nit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut