Les reaccions dels jugadors del Barça després del triomf contra el Baskonia

Les reaccions dels jugadors del Barça després del triomf contra el Baskonia

Diversos jugadors blaugranes han atès els mitjans informatius després del contundent triomf contra el Baskonia “Hem estat concentrats i encertats des de la línia de tres punts”, comenta Abrines

Aquest dissabte el Barça jugarà la final de la Supercopa contra el Reial Madrid. Després de superar el Laboral Kutxa per 66-95 a les semifinals, els jugadors blaugranes han dit la seva a la zona mixta. “Hem estat molt concentrats i encertats des de la línia de tres”, ha explicat Abrines, que ha afegit que “tenim moltes ganes de jugar la final però sabem que serà un partit complicat, el Madrid té jugadors molt físics i bons jugadors interiors i amb tir de tres.

A continuació, altres declaracions dels jugadors del Barça:

Juan Carlos Navarro

“Hem fet un bon partit, hem marxat en el marcador i anant per davant ens ha estat més fácil jugar”

Marcelingo Huertas

“Hem tingut un inici molt fort en anotació i durant tot el partit hem mantingut la intensitat en defensa deixant el Baskonia en 66 punts, fet que ens ha permès guanyar”

Justin Doellman

“Hem jugat un bon partit, el Baskonia és un equip molt bo però hem jugat còmodament. Jugaré el primer clàssic contra el Madrid i estic molt emocionat”

Maciej Lampe

“Estàvem preparats tàcticament per defensar al Laboral Kutxa i hem jugat bé. Estem contents amb aquesta victòria i esperem fer un bon partit contra el Reial Madrid, que sabem que té un gran equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut