Les cinc cares noves del Barça de bàsquet, reunides al Palau

Les cinc cares noves del Barça de bàsquet, reunides al Palau

Satoransky, Doellman, Pleiss, Thomas i Eriksson, els cinc reforços d’aquesta temporada El més experimentat, Doellman, té 29 anys i ve de ser l’MVP de la Lliga Endesa 2013/14

El Barça de bàsquet es troba a Montpeller on aquest dissabte disputarà el partit de semifinals del Torneig Appart City Cup contra l’Asvel Lyon (17:30 hores), equip que competirà a la fase prèvia de l’Eurolliga. En cas de triomf, els de Pascual disputaran la final, diumenge, contra el guanyador del partit entre el Partizan de Belgrad i el Pau Orthez. Abans de marxar cap a França, els cinc nous jugadors del Barça de bàsquet es van reunir al Palau i a continuació els presentem un a un.

Tomas Satoransky

El base txec, de 22 anys, ha arribat a Barcelona després de jugar cinc temporades al Baloncesto Sevilla. La seva capacitat física, en part gràcies als seus 2 metres d’alçada, fan de Satoransky una figura gairebé única en el panorama europeu. Després de completar grans temporades a Sevilla sota la direcció d’Aíto Garcia Reneses ha signat per dues temporades amb el Barça per dirigir l’equip cap als grans títols de la temporada.

Justin Doellman

És el més ‘veterà’ de totes les incorporacions. Arriba al Barça amb 29 anys i després de demostrar a la Lliga Endesa i a Europa el seu gran nivell i el seu talent. Escollit MVP de la Lliga Endesa 2013/14 (14,8 punts) i també millor jugador de la final de l’Eurocup (15,5 punts) amb el València Basket, Doellman de ben segur que serà una de les referències de l’equip de Pascual aquest nou curs.

Tibor Pleiss

És el nou sostre del Barça i un dels més alts del bàsquet europeu. Des dels seus 218 centímetres Tibor Pleiss, a punt a de fe r 25 anys, serà una de les referències interiors de l’equip català i compartirà posició amb Ante Tomic, un altre dels grans baluards del Barça. Pleiss, molt fiable des del tir lliure i contundent a la zona, aportarà també tir des de mitja distància i intimidació sota el tauler.

DeShaun Thomas

Per a molts, el més desconegut. Aquest aler de 23 anys prové de la Lliga francesa i va estudiar a la universitat d’Ohio State, en la qual va fer un últim any excepcional amb gairebé 20 punts de mitjana. No és el clàssic aler anotador, però sap i pot fer de tot. Els seus 2 metres li donen versalitat i pot alternar també la posició d’aler i la d’aler pivot. Thomas, que es esquerrà, també ajudarà en el rebot i en una faceta molt important: el tir de tres des de la cantonada.

Marcus Eriksson

Als seus 21 anys Eriksson està considerat un dels millors anotadors des de l’exterior. Format a les categories inferiors del Manresa i del Barça, ha passat pel Barça B durant dues temporades entre l’Adecco Plata i l’Adecco Or. El curs 2013/14 va tornar a Manresa per jugar a la Lliga Endesa i va acreditar gairebé un 40% en encert des del triple. La seva mecànica de tir i execució són poesia i l’aler suec tractarà de fer-se un lloc a la rotació de l’equip amb la seva feina diària i anotació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut