Laboral Kutxa Baskonia - FC Barcelona: Volen confirmar la bona línia de joc

Laboral Kutxa Baskonia - FC Barcelona: Volen confirmar la bona línia de joc

Els blaugranes, que no guanyen des del 2010 en Lliga Regular a Vitòria, esperen capgirar aquesta tendència

El Barça de bàsquet visita aquest diumenge (12.40 h, Esport3, La1) el Buesa Arena de Vitòria amb el gran objectiu de sumar la segona victòria seguida a domicili, la tercer consecutiva en Lliga Endesa. Els de Xavi Pascual, que estan en una bona línia de joc, necessiten confirmar les bones sensacions que han transmès en els últims partits per continuar escalant posicions en Lliga Regular. El rival, que no ha començat la temporada com s'esperava, està en línia ascendent.

El rival

Ha fet molts canvis a l'equip, sobretot en la direcció de joc. A més, ha canviat l'entrenador, Ibon Navarro, per Marco Crespi, i està en una bona línia de joc tot i que els resultats no ho demostren. Actualment a la Lliga Endesa és novè classificat amb vuit victòries i nou derrotes i a la seva pista és on ha guanyat els vuit partits. Així doncs, vèncer a Vitòria no és fàcil. El seu màxim anotador és Fernando San Emeterio, amb 12,3 punts i 13,5 punts de valoració.

El Barça

Afronta el partit amb molta confiança i sabent que un triomf al Buesa Arena seria una gran injecció de moral per a l'equip. A més, significaria el segon triomf consecutiu a domicili, el tercer a la Lliga Endesa, i confimaria així la bona línia de joc que ha consolidat l'equip les últimes setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut