La pretemporada del Barça de bàsquet es comença a definir

La pretemporada del Barça de bàsquet es comença a definir

El FC Barcelona ja té lligats tres partits amistosos contra el Fiatc Joventut, el Baloncesto Sevilla i l’Asvel Lyon Villeurbanne

Els homes de Xavi Pascual disputaran tres compromisos amistosos abans del seu debut oficial a la Supercopa Endesa, que se celebrarà a Vitòria els dies 26 i 27 de setembre. Es tracta de tres partits de pretemporada que serviran per conjuntar un equip en què hi ha les incorporacions de Justin Doellman i Tomas Satoransky.

El primer duel serà un derbi català contra el Fiatc Joventut, un enfrontament que es disputarà el diumenge 7 de setembre a la localitat osonenca de Sant Julià de Vilatorta. Una setmana més tard, el diumenge 14 de setembre, els blaugranes es desplaçaran fins a Còrdova per jugar contra el Baloncesto Sevilla.

El tercer compromís tindrà un caire més internacional. El Barça de Xavi Pascual participarà en un torneig a Montpeller on també hi seran presents el Partizan de Belgrad, el Pau Orthez i l’Asvel Lyon Villeurbanne, que serà el rival dels blaugranes a les semifinals. Aquest torneig se celebrarà el cap de setmana del 20 i el 21 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut