fcb.portal.reset.password

Justin Doellman i DeShaun Thomas han estat presentats / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Dimecres va ser el torn de Tomas Satoransky i Tibor Pleiss, i aquest dijous ha estat el torn per a la presentació oficial de Justin Doellman i DeShaun Thomas, que han signat per dos i un any, respectivament. Joan Bladé, directiu responsable de la secció, ha presentat els dos jugadors nord-americans acompanyat de Joan Creus, secretari tècnic. Un Creus que ha definit els dos jugadors i ha declarat que “segur que ens ajudaran molt per les seves característiques”.

De Doellman ha destacat en primer lloc que “fa set anys que és a Europa, té experiència a l’Eurolliga i ja ha jugat quatre temporades a Espanya”, i ha afegit que “cada any ha superat el rendiment de l’anterior”. Després de recordar que va ser escollit MVP de la Lliga regular la temporada passada i millor jugador de la final de l’Eurocup que va guanyar amb el València Basket, ha remarcat, sobretot, que és “un jugador complet, atlètic, ràpid i bon llançador”.

Creus també ha valorat l’arribada de DeShaun Thomas, un jugador més jove -23 anys- però “amb un gran potencial”. De la seva experiència ha destacat que “l’any a França ha servit perquè s’adapti al reglament FIBA”, i ha insistit que “jugarà de ‘3’ perquè creiem que té bons arguments per donar un gran rendiment en aquesta posició”.Vinc al Barça per ajudar a guanyar partits i títols, i faré el que faci falta perquè així sigui

Després de quatre anys a la Lliga ACB, Justin Doellman creu que arriba al Barça en un moment de maduresa esportiva. “Vinc al Barça per ajudar a guanyar partits i títols, i faré el que faci falta perquè així sigui”, ha declarat a l’inici de la roda de premsa. Sobre el seu rol a l’equip, Doellman ha declarat: “Faré el que em demani l’entrenador. Tenim un bon equip, molts jugadors poden anotar i això complicarà la tasca dels rivals”. Finalment, el nou ‘5’ blaugrana ha parlat del seu objectiu personal: “Intento ser cada dia millor en les meves aptituds sobre la pista”.No imaginava que tindria l’oportunitat de jugar al Barça en la segona temporada a Europa. Vull demostrar que m’ho mereixo

DeShaun Thomas arriba al Barça després d’un any al Nanterre francès, amb qui va guanyar al Palau Blaugrana. Després d’aquella experiència, el nou jugador blaugrana reconeix: “No imaginava que tindria l’oportunitat de jugar al Barça en la segona temporada a Europa. Vull demostrar que m’ho mereixo”. “Per a un jugador jove com jo és molt important poder aprendre de jugadors com Doellman o Navarro”, creu Thomas, de 23 anys. A continuació, ha assegurat que ajudarà l’equip jugant de ‘3’, “amb llançament exterior i també sota l’anella”, i s’ha definit com “un jugador dur i treballador”.

Tornar a dalt