fcb.portal.reset.password

Navarro, atenent els mitjans locals. FOTO: FCB

Tots els jugadors del Barça durant el sopar de benvinguda. FOTO: EUROLEAGUE

L’agenda del Barça a la seva arribada a la Xina ha estat atapeïda. Un cop han arribat, a les 12 hores (6 hora catalana) després de gairebé un dia sencer de viatge, els jugadors que dirigeix Xavi Pascual s’han traslladat a l’hotel de concentració, han dinat, i posteriorment han anat al pavelló per fer una sessió suau d’entrenament a les 15:30 hores (9:30 hora catalana). “Ens ha costat una mica començar però és millor moure’ns, el que passa és que estem molt cansats i el viatge és llarg”, ha explicat a Barça TV el capità Juan Carlos Navarro.

Aquest entrenament, obert als mitjans locals que s’han aplegat al pavelló de Hangzhou, ha acabat amb l’atenció a la premsa per part de Navarro –un dels més buscats-, Tomic, Nachbar i Pascual. “Que hi hagi tants mitjans? Això vol dir que ho fem bé, és el segon cop que vinc a la xina i esperem que la gent s’ho passi bé i que ens pugui conèixer encara més”, ha comentat Juan Carlos Navarro.

Sopar de benvinguda

Cap a les 19 hores (sempre hora local) tots els jugadors i staff del FC Barcelona han participat al ‘Welcome Banquet’ que ha comptat amb el CEO de l’Eurolliga, Jordi Bartomeu i amb Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana com a caps visibles. També han estat presents els organitzadors de l’amistós que enfrontarà el Hangzhou Zhejiang Lions amb el Barça a les 19:35 hores del dimarts (13:35 hora catalana, Esport3).

El segon partit d’aquesta Gira asiàtica es disputarà el dissabte, a les 18:30 hores (12:30 hora catalana, Esport3), contra una selecció dels millors jugadors del Taiwan.


Juan Carlos Navarro: "Esperem que la gent de la... por fcbarcelona
Tornar a dalt