fcb.portal.reset.password
Dorsey,disputant un rebot, en un partit amb el Barça de bàsquet. FOTO: ARXIU-ACB MEDIA.

Dorsey, en un partit amb el Barça de bàsquet. FOTO: ARXIU-ACB MEDIA.

“Això no seria possible sense la meva temporada al FC Barcelona” ha explicat Dorsey a l’afició culer

El pivot americà Joey Dorsey ha comunicat al FC Barcelona que serà jugador de la franquícia de Houston per a la propera temporada. Dorsey ha decidit retornar al seu país d’origen i complir el seu repte de tornar a jugar a la millor lliga del món.

El FC Barcelona vol agrair públicament la professionalitat i dedicació de Joey Dorsey durant aquesta temporada al Club, així com expressar-li els millors desitjos de cara a la nova etapa a la lliga americana.

Impossible sense el Barça

Joey Dorsey s’ha volgut acomiadar de l’afició blaugrana. En un text adreçat a tots els aficionats del bàsquet blaugrana, el pivot americà comunica que: “És un gran moment per a mi ser capaç de tornar a l'NBA i als Rockets de Houston, que va ser sempre un objectiu per a mi”.

“Això no seria possible sense la meva temporada al FC Barcelona” ha explicat Dorsey. “M'agradaria aprofitar aquesta oportunitat per agrair molt la gestió del cos tècnic i per descomptat als meus companys d'equip per una gran temporada”,  explica el pivot dels EUA.

El text que Dorsey adreçava a l’afició blaugrana finalitzava recordant que: “Hem guanyat el títol de Lliga, vam arribar a la final a Quatre a la Eurolliga i he tingut molts bons moments, i tot plegat fa que aquest Club i aquesta ciutat siguin molt especials per a mi. I, per descomptat, aquests fantàstics fans, amb qui sempre hem tingut un vincle i una connexió especial” .

Les seves dades a Barcelona

Dorsey ha jugat 44 partits de la Lliga Endesa 13/14. Ha tingut una mitjana de 4.7 punts per partit i 5.1 rebots, en Lliga regular, i una mitjana de 6.2 punts per partit i 5.4 rebots en els play-offs. A l’Eurolliga ha realitzat una mitjana de 5.3 punts per partit i de 5.9 rebots de mitjana.

Una de les principals vàlues del pivot nordamericà ha estat l’aspecte defensiu, on ha destacat la seva feina amb una gran capacitat d’intimidació, esforç i sacrifici.

Amb el FC Barcelona Joey Dorsey va assolir el títol de la Lliga Endesa del passat mes de juny davant el Real Madrid i, prèviament, la Lliga Catalana.

Tornar a dalt