fcb.portal.reset.password

Creus, durant la roda de premsa. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Bladé, al costat de Creus durant la seva itnervenció. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimarts Joan Bladé i Joan Creus han explicat en roda de premsa com es presenta el curs 2014/15 i quin han estat els principals moviments del primer equip i del bàsquet base, al qual han lloat i han donat una gran importància. “L’exigència que tenim és estar entre els millors, arribar a totes les finals”, ha comentat Joan Creus, que ha explicat, un per un, quin ha estat el cost dels cinc fitxatges.

“Tenim el repte i la il·lusió de tornar a estar a dalt de tot. L’any passat vam anar de menys a més, vam fer molts canvis i molts d’ells arribaven per primer cop a la Lliga Endesa. Una de les nostres virtuts és el treball diari, és fonamental. Si es treballa bé, si el dia a dia és bo, tindrem fruits. Si fem el mateix també els tindrem”, ha explicat Creus, que ha deixat clar que “sense deixar de ser competitius, hem rejovenit l’equip”.

Parlant amb Pascual

El tècnic blaugrana Xavi Pascual acaba contracte el 30 de juny del 2015. Joan Bladé, però, ha comentat que des del club ja s’està treballant en l’ampliació de contracte de l’entrenador de Gavà: “Estem parlant amb Pascual per tractar la seva renovació, esperem que es resolgui aviat”. Pel que fa a Navarro, Joan Creus ha desvelat que el seu contracte és gairebé vitalici i que serà ell qui decideixi quan plegarà.

El bàsquet base, sempre present

Durant la compareixença de premsa, Joan Bladé i Creus han emfatitzat al respecte de les categories inferiors. “L’aposta pel planter és clara i aquest estiu gairebé vint jugador, 12 amb Espanya i 7 amb altres seleccions, han jugat campions de categories inferiors”, ha remarcat Bladé, que ha afegit que “el nostre objectiu és guanyar títols, però el més important és que es formin i siguin interessants per al primer equip”.

Finalment, i a mode d’anècdota, Joan Bladé, que és metge especialista en odontologia i estomatologia, ha explicat com va ajudar el jugador Rudy Gay, dels Estats Units, després que l’aler rebés un cop: “Vaig visitar Rudy Gay, no podia tancar la boca. Requeria una intervenció, vam reduir-li la luxació i ens va dir que féssim el que fos. L’endemà, a Madrid, li van fer un protector bucal”, ha comentat el directiu responsable de la secció de bàsquet.

El cost de les operacions

Despeses
Tibor Pleiss: 600.000 euros
Tomas Satoransky: 130.000 euros
Justin Doellman: 72.000 euros
DeShaun Thomas: Lliure

Ingressos
Kostas Papanikolau: 1.200.000 euros

Tornar a dalt