fcb.portal.reset.password

Joan Creus, atenent la premsa. FOTO: Arxiu FCB

El mercat no s’atura i Joan Creus n'ha comentat l’ultima hora en clau blaugrana després del sorteig de la primera fase de l’Eurolliga. El secretari tècnic de la secció de bàsquet s’ha mostrat molt content amb l’acord que el Barça té amb Justin Doellman: “Hi ha un acord ferm i no canviarà, només està pendent de serrells i la revisió mèdica. Ha demostrat una progressió important, ha anat complint etapes fins a ser MVP de la Lliga. A banda de ser un gran professional és un gran esportista”, ha comentat Creus.

Pel que fa l’interès del Barça en Tomas Satoransky, Creus ha dit que l’acord “està en camí” i que potser “en les pròximes hores o dies es podria anunciar alguna cosa, pinta bé”, ha explicat. A més, Creus ha revelat que l’única posició que s’hauria de cobrir és la de ‘5’ i ha admès que s’està tornant a parlar amb Dorsey, que va acabar contracte el 30 de juny passat.

Lorbek, Todorovic i Hakanson

Pel que fa a Erazem Lorbek, Joan Creus ha comentat que el Club està parlant amb ell: “Estem mirant de trobar una sortida a Lorbek, ho estem parlant. L’evolució de l’equip durant la temporada va ser positiva i per tant esperem mantenir bastant el bloc i tocar poques coses. Amb Todorovic estem parlant també, té un any més de contracte i el volem cedir”, ha confirmat Creus, que per acabar ha explicat que el suec Ludde Hakanson, base de 18 anys del Barça B, “ens ajudarà a la posició de base la pròxima temporada”.

Finalment, Creus ha confirmat la continuïtat de Xavi Pascual i ha lloat la seva feina: “Porta una trajectòria important amb nosaltres i esperem que estigui al Barça molt de temps”.

Tornar a dalt