Ja es coneixen els quatre equips participants a la Supercopa Endesa de Màlaga 2015

Ja es coneixen els quatre equips participants a la Supercopa Endesa de Màlaga 2015

FC Barcelona, Reial Madrid, Herbalife Gran Canària i Unicaja de Màlaga seran els quatre participats de la competició que obrirà la temporada

La Lliga ACB ha fet públics els noms dels quatre equips que disputaran la Supercopa Endesa de Màlaga 2015. El FC Barcelona, el Reial Madrid, l’Herbalife Gran Canària i l’Unicaja de Màlaga buscaran alçar el primer títol de la temporada 2015/16 al Palau d’Esports Martín Carpena de la ciutat andalusa.

Tal com regula la normativa, les quatre places s’atorguen de la manera següent: una per a l’equip organitzador (Unicaja de Màlaga), una per al campió de la Lliga Endesa (Barça o Madrid), una altra per al campió de la Copa del Rei (Madrid) i la darrera per a la classificació en competició europea, que en aquest cas s’atorgarà a l’Herbalife Gran Canària com a subcampió de l’Eurocup.

El Barça, el més llorejat

El FC Barcelona, en cas de no acabar alçant el títol de Lliga, serà igualment present a la Supercopa en condició de subcampió. Per tant, passi el que passi a la final del play-off, l’equip de Xavi Pascual ja té una plaça assegurada en una competició de la qual n’és el rei amb cinc trofeus (1987, 2004, 2009, 2010 i 2011).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut