Guipúscoa Basket – FC Barcelona: Toca mantenir la bona línia a Sant Sebastià

Guipúscoa Basket – FC Barcelona: Toca mantenir la bona línia a Sant Sebastià

Els blaugranes visiten aquest diumenge els de Jaume Ponsarnau, que encara no coneixen la victòria (12.15 h, Esport3) Els de Pascual vénen de guanyar amb solvència a Milà i volen sumar la quarta victòria a la Lliga Regular

Després de vèncer brillantment l’Emporio Armani a Milà per 63-78 en la segona jornada de la Lliga Regular de l’Eurolliga, toca canviar la mentalitat. Torna la Lliga Endesa i de nou el segon partit per setmana. Aquest diumenge a les 12.15 hores (Esport3 i Orange Arena) els homes de Xavi Pascual visiten el Guipúscoa de Jaume Ponsarnau, que, sorprenentment, encara no coneix la victòria en els tres primers partits de competició.

El Barça, que ha viatjat a Sant Sebastià sense Juan Carlos Navarro, que es va fer una lesió de grau 1 al bíceps femoral de la cama dreta, sí que podrà comptar per a aquest desplaçament amb Maciej Lampe, que no va jugar a Milà per la seva paternitat la matinada prèvia al partit. El pivot suec d’origen polonès, doncs, espera celebrar l’arribada del seu fill Adam amb un nou triomf. Satoransky, que ja va jugar a Milà, també estarà a disposició de Pascual.

El rival

Tot i el 0-3 amb el qual ha arrencat la Lliga Endesa, el Guipúscoa Basket compta amb un equip molt complet i compensat. En el lloc de base ha arribat aquest curs Jared Jordan, mentre que en la posició d’escorta hi ha Taquan Dean (14,7 punts), amb experiència a l’ACB. En el lloc de tres hi ha Dani Díez, la temporada passada al Reial Madrid i el jugador més valorat fins ara dels bascos (17,3), mentre que en posicions interiors ens trobem l’incombustible David Doblas i Will Hanley (12,7 punts). Per tant, caldrà estar molt atents a l’anotació exterior de Dean i evitar que els cinc jugadors més utilitzats per Ponsarnau se sentin còmodes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut